[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/prime_links.php on line 121: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/prime_links.php on line 122: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/prime_links.php on line 121: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/prime_links.php on line 122: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4737: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4739: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4740: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4741: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
 Φόρουμ της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών • Προβολή θέματος - Η οργάνωση των εν Ελλάδι βορειοηπειρωτών
Τώρα είναι 02:32 am 23 11 2024

Η οργάνωση των εν Ελλάδι βορειοηπειρωτών

Re: Η οργάνωση των εν Ελλάδι βορειοηπειρωτών

Δημοσίευσηαπό Moira » 15:05 pm 19 07 2008

Σου το έχω ξαναπεί από το να γράφεις,αυτά που γράφεις εδώ , πήγαινε
και παίξε με τη γάτα..θα είναι πιο εποικοδομητικό για σένα και όλους μας...
Άβαταρ μέλους
Moira
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό keravnios » 17:53 pm 19 07 2008

Άβαταρ μέλους
keravnios
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Lego » 19:17 pm 19 07 2008

Μπορεί να αδικώ κάποιους με τα λεγόμενα μου, αλλά έχω μια έμφυτη απέχθεια για οτιδήποτε εθνικιστικό και διχαστικό. Μερικές απόψεις, σύμβολα και ιδέες εδώ μέσα τείνουν άμεσα και έμμεσα προς τα εκεί. Δεν είχα φανταστεί ότι κάποιοι σκέφτονται ακόμα τέτοια πριν κατά τύχη βρω αυτό το φόρουμ.

Τώρα όσο αφορά κινήσεις που μπορούν να γίνουν δεν έχω ιδέα, αυτή είναι η αλήθεια. Και λόγω συνθηκών δεν έχω και τη δυνατότητα να συμμετάσχω σε κάτι, οπότε ότι πω θα είναι λόγια του αέρα, για αυτό καλύτερα να μη πω τίποτα. Ότι και να κάνετε πάντως να το κάνετε για να καλυτερέψει η ζωή του τόπου μας και να ζήσουμε ειρηνικά και σε αρμονία με τους συμπατριώτες μας τους Αλβανούς, και όχι να έχουμε το μυαλό πως θα είμαστε συνέχεια σε αντιπαράθεση μαζί τους.
Άβαταρ μέλους
Lego
Μέλος

Δημοσίευσηαπό keravnios » 20:12 pm 19 07 2008

Δεκτά όλα αυτα που λες αν πρώτα πας να τα πεις σε αυτούς: http://www.albanians.gr και μετά μας φέρεις και τις απαντήσεις τους.
Πρώτα απ' όλα οι Αλβανοί δεν είναι συμπατριώτες αλλά γείτονές μας. Αν έχεις άλλη άποψη, για μένα δεν έχεις θέση εδώ.
Όσον αφορά την οργάνωση που κατακρίνεις, ουσιαστικά κατακρίνεις την ύπαρξή της και όχι την ταυτότητά της. Άλλωστε στην Νε.Β. συμμετέχουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο άνθρωποι με διαφορετικές κομματικές προτιμήσεις, διαφορετικά βιώματα, διαφορετικές αντιλήψεις με μοναδικό κοινό όλων την αγάπη για την δική μας πατρίδα. Η πόρτα είναι το ίδιο ανοικτή για σένα όσο και για μένα. Αν μπορείς να την περάσεις είναι δικό σου θέμα.
Κάποιοι είμαστε εθνικιστές όπως εγώ και νοιώθουμε υπερήφανοι για αυτό. Νοιώθουμε υπερήφανοι που δεν ξεπουλάμε την κληρονομιά των προγόνων μας και τους τιμούμε διατηρώντας τις αρχές που μας κληροδότησαν.
Οι Βορειοηπειρώτες βρεθηκαν στο αλβανικό κράτος για να εξυπηρετηθούν κάποια συμφέροντα. Αντιστάθηκαν και έχυσαν οι παππούδες μας το αίμα τους για να επαναφέρουν το δίκαιο. Και μέχρι ενός σημείου το κατάφεραν. Μέχρι που το 1945 όταν η Ελλάδα μπορούσε να βρίσκεται στην Βόρειο Ήπειρο ήταν αναγκασμένη να πολεμά τα φίδια που είχε στον κόρφο της, κάτι αλήτες που ονομάζονταν κομμουνιστές και έκαναν συμφωνίες με τον Χότζα. Κάτι υπάνθρωποι που είχαν αρχηγό έναν παιδεραστή, πολεμούσαν την Ελλάδα. Και κάποιοι από εμάς στην Βόρειο Ήπειρο δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε καν ελληνικά έξω από το σπίτι μας.Αλλοιωσαν την δημογραφικη συσταση των περιοχων μας κανοντας μετατοπισεις κατα το δωκουν. μας εφεραν τους τσαμηδες να μας φιλανε. μας μαθαν την ιστορια που εγραψαν. προσπαθησαν να σβησουν τον πολιτισμο και την υπαρξη μας. την εθνικη μας ταυτοτητα την χρησιμοποιησαν παντα για το συμφερον τους και οταν δεν μας θελανε προσπαθησαν να μας εξαφανισουν. Είμαστε διχαστικοί επειδή ζητάμε ότι μας ανήκει; αυτοί που μας κλέβουν ότι μας ανήκει τι είναι; δες τα τελευταία δελτία τύπου της Ένωσης Χειμαρριωτών (όχι ότι γίνονται μόνο στην Χιμάρα τέτοια γεγονότα απλά κάποιοι άλλοι κοιμούνται) και πές μου ποιοι είναι οι εθνικιστές και οι διχαστικοί. Όταν προσπαθούμε να ψηφίσουμε και μας χτυπούν με μαχαιρια και χειροβομβίδες είμαστε διχαστικοί; Εχεις πολλούς φιλους ή έστω γνωστούς Αλβανους σίγουρα. έχεις κανέναν που να παραδέχεται την καταπάτηση των δικαιωμάτων μας; κατα τα αλλα εμεις ειμαστε εναντια στην φιλία; ειναι κριμα ενας ανθρωπος να ειναι τοσο μονοπλευρος. κριμα για τον ιδιο που δεν ολοκληρωνεται σαν προσωπικοτητα.
Άβαταρ μέλους
keravnios
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Lego » 00:33 am 20 07 2008

Προφανώς διαφωνώ ριζικά σε πολλά θέματα, οπότε αυτή θα είναι η τελευταία 'πολιτική και κοινωνική' τοποθέτηση μου σε αυτό το φόρουμ. Θα διαβάσω όμως την συνέχεια αυτής της κουβέντας, απλά δεν θα απαντήσω. Θα προσπαθήσω να δώσω την δική μου εκδοχή σε αυτά που αναφέρεις, αυτή βέβαια είναι η προσωπική μου γνώμη.

Το site που αναφέρεις δεν το ξέρω, από ότι είδα έχει διάφορες ειδήσεις, δεν θα μου έκανε εντύπωση πάντως εκεί μέσα να εκφράζονται Αλβανικές εθνικιστικές θέσεις. Υπάρχουν πολλή ανεγκέφαλη σε αυτό το κόσμο. Οι Αλβανοί μπορείς να πεις ότι είναι και γείτονες τώρα που πήραμε την υπηκοότητα, πάντως για μένα μέχρι τώρα ήταν και είναι συμπατριώτες, δεν με νοιάζει που είναι Αλβανοί. Εγώ καλώς η κακώς γεννήθηκα στην Αλβανία και δεν με πειράζει αυτό. Τι είμαι; Αλβανός και Έλληνας πολίτης. Τι νοιώθω; Δεν με καθορίζει κανένα εθνικό στοιχείο, η έννοια του έθνους είναι μια κοινωνική και ιστορική δημιουργία που οδεύει προς το τέλος, και καλά κάνει για μένα. Όπως και για την θρησκεία, αρκετοί υποφέρανε στο όνομά τους.

Από τα λεγόμενα μου μάλλον δεν έχω θέση εδώ, οπότε και δεν θα ξαναγράψω. Πάντως μη νομίζεις ότι εσύ έχεις το δίκιο με το μέρος σου. Όπως σου φαίνονται εσένα οι ιδέες μου, το ίδιο μου φαίνονται εμένα οι δικές σου, τόσο λάθος. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ύπαρξη ενός τέτοιου συλλόγου, αλλά έχω πρόβλημα αν αυτό γίνεται εστία δημιουργίας μίσους και αρνητικού κλήματος. Μπορεί να μη το πιστέψεις αλλά με νοιάζουν και εμένα τα χωριά μας παρά πολλή. Μέχρι τώρα δεν μπορώ να πω ότι έχω ασχοληθεί με τα προβλήματά τους, δεν θα μπορούσα πρακτικά άλλωστε.

Ο εθνικισμός με όποια μορφή και πρακτικές και να εκδηλώνετε, πάντα βλάπτει αυτούς που το τρέφουν. Πήγαινε εδώ στην τουρκική μειωνότητα να δεις αν θα σου αρέσει ο τρόπος που βλέπουν αυτή τα πράγματα. Επίσης στο θέμα για τη ονομασία η όχι "Μακεδονία" του διπλανού κράτους, τι πρέπει να γίνει, αφού και αυτοί υπερασπίζουν αυτό που νομίζουν ότι είναι σωστό για αυτούς, που άμα το δεις από άλλη σκοπιά θα δεις πόσο ανόητο είναι το όλο θέμα. Δεν είπα να ξεπουλάμε την παράδοσή μας, υπάρχουν μειονότητες σε όλο το κόσμο που το διατηρούν μια χαρά, έτσι μπορούμε και εμείς.

Θα συμφωνήσω ότι πιο λογικό και φυσικό είναι τα χωριά μας να δινότανε στην Ελλάδα τότε. Δεν έγινε όμως λόγο συμφερόντων όπως λες. Δεν ξέρω με τους κομουνιστές τι έγινε. Ο κομουνισμός έφερε πολλά άσχημα για μας, όπως και για όλους τους Αλβανούς. Υπήρχε καταπίεση. Κακή μας τύχη. Δεν ξέρω για τους τσάμηδες οπότε δεν θα σχολιάσω. Πολλές "καταγγελίες" αντι-κομουνιστών στα χωριά μας έγιναν από τους ίδιους τους συγχωριανούς μας πάντως. Την ιστορία την γράψανε όπως ήθελαν, όπως το ίδιο κάνει και η Ελλάδα και τα περισσότερα κράτη. Πολλή στην Αλβανία θα προτιμούσαν να μη υπάρχουμε, όπως και πολλοί άλλοι δεν μας θεωρούν ως κάτι ξένο σε αυτή τη χώρα.

Η Αλβανία δεν μας έκλεψε ακριβώς, της προσφέρανε εδάφη και τα πήρε, όπως θα έκανε και κάθε άλλο κράτος. Δεν μπορείς να πεις ότι η Αλβανία ήταν ποτέ επεκτατική χώρα, ούτε καθόρισε ποτέ το παιχνίδι που παιζόταν. Λειτουργεί όπως κάθε κράτος εδώ στα Βαλκάνια, κλέβει και λεηλατεί τους ίδιους της τοις πολίτες. Δεν θα το έλεγα ότι έχει ένα εθνικό σχέδιο δράσεις, κάποιοι κυβερνάνε και πλουτίζουν όπως μπορούν.

Για τη Χιμάρα δεν ξέρω τίποτα καθώς η καταγωγή μου είναι από τα χωρία στο κάμπο, πάντως μου κάνει εντυπώσει που της περισσότερες φορές που συμβαίνει κάτι θα είναι αναμειγμένη χειμμαριώτες. Και βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί δείχνετε αυτό το υπερβάλλων ζήλο, πολλή περισσότερο από μας τους άλλους. Πάντως τα συμφέροντα με τα οικόπεδα και τα λοιπά δεν είναι εθνικής φύσης, είναι οικονομικής. Κακώς βέβαια. Τέλος πάντων η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω κανένα από κει, οπότε δεν μπορώ να εκφράσω καμιά απολύτως σωστή άποψη σχετικά με αυτό.

Αν υπάρχουνε καθήκια Αλβανοί; Όσο θες. Τότε που έπεσε το κράτος το 97 κλέβανε και σκοτωνόταν ο ένας με τον άλλον. Υπάρχουν υπέροχη άνθρωποι; Πολλή. Όπως παντού. Υπάρχουνε Αλβανοί που έχουν βλαβερά σχέδια για τα χωριά μας; Σίγουρα θα είναι αρκετοί. Ας οργανωθούμε σε επίπεδο περιφέρειας εκεί για να υπερασπιστούμε τα χωριά μας από οποιοδήποτε συμφέρων, κάτι που θα έπρεπε να κάνουν και τα Αλβανικά χωριά και τα Ελληνικά εδώ.

Οι Αλβανοί που συναντάς εδώ μπορεί να μη είναι οι πιο μορφωμένοι που μπορείς να βρεις. Συνήθως είναι μεροκαματιάρηδες και με τόσα που έχουν τραβήξει από τους Έλληνες, είναι άξιον απορίας που μας δίνουνε 12 βαθμούς στη Γιουροβίζιον. Οπότε άστο καλύτερα ποιος πρέπει να πει συγνώμη σε ποιών. Και όντως έχω πολλούς γνωστούς Αλβανούς. Βρίσκεις καλούς ανθρώπους βρίσκεις και σκάρτους. Όπως παντού.

Για να ολοκληρώσω, για μένα δεν τίθεται κανένα θέμα αλλαγή συνόρων. Μακάρι να υπήρχε μαι επιλογή να μπορούσαμε να διαλέξουμε που θέλουμε να ανήκουμε, στην Αλβανία η στην Ελλάδα, αλλά αφού αυτό δεν είναι εφικτό, δεν με απασχολεί άλλο το ζήτημα. Αλλαγή συνόρων σημαίνει πόλεμο, μίσος, σκοτωμούς. Έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. Άσε που δεν έχεις ρωτήσει το ξενοδόχο, οι Έλληνες εδώ δεν αγαπάνε τον γείτονα τους, σιγά μη σκοτίστηκαν για σένα. Αντί για όλα αυτά θα πρότεινα να ιδρύστε κανένα φορέα συμφιλίωσεις με τους Αλβανούς. Και άμα δεν καταλαβαίνουν ότι έχουμε κάποιες διαφορετικές ανάγκες ως μειονότητα, ας τους κάνουμε εμείς ειρηνικά και με κατανόηση να καταλάβουν.
Άβαταρ μέλους
Lego
Μέλος

Δημοσίευσηαπό keravnios » 01:39 am 20 07 2008

Ξεκινώ με κάτι βασικό, σίγουρα καταλαβαίνω πόσο λάθος μπορεί να θεωρείς εσύ αυτά που λέω και σίγουρα δεν σε κατηγορώ για αυτό, ούτε σε θεωρώ κάτι υποδεέστερο από εμένα. Εξ ου και δεν απαξιώ καμία συζήτηση η οποία κρίνω ότι είναι έντιμη. Μην λες ότι δεν έχεις θέση εδώ γιατί όπως σου είπα και πριν η πόρτα είναι ανοικτή σε όλους. Κοινό μας δεν είναι οι ιδεολογίες αλλά η αγάπη για την κοινή μας πατρίδα.
Επί της ουσίας τώρα:
Σε παρέπεμψα σε αυτό το site επειδή διαθέτει και φόρουμ όπου μπορείς να συζητήσεις και να δεις τις απόψεις των Αλβανών. Οι Αλβανοί ήταν πάντοτε γείτονες καθώς ποτέ δεν μοιραστήκαμε την ίδια πατρίδα. Το γεγονός ότι είμαστε υπήκοοι του ιδίου κράτους δεν μας κάνει συμπατριώτες. Το κατά πόσον η έννοια του έθνους βαδίζει στο τέλος ή επαναισχυροποιείται είναι θέμα πολλών επιστημονικών-κοινωνικών αναζητήσεων και ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί δεν θα καταλήξουμε. κράτα την άποψή σου αν θέλεις ως πεποίθεση. Στο όνομα του έθνους και της θρησκείας υπέφεραν όντως πολλοί. Υπέφεραν εκείνοι που θέλησαν να υπερασπιστούν τις ιδέες τους. Είναι η φύση του ανθρώπου να παλεύει και να αγωνίζεται για τις ιδέες του όποιες και αν είναι αυτές: έθνος, θρησκεία, πατρίδα, αγάπη. Ήταν δική τους επιλογή να αγωνιστούν για αυτά. Αυτοί όμως που τους εκαναν να υποφέρουν στις περισσότερες περιπτώσεις αν όχι όλες δεν το έκαναν ούτε για το έθνος ούτε για την θρησκεία. Κανένας πόλεμος δεν προκαλείται από τον εθνικισμό. Οι πόλεμοι προκαλούνται από την καταπάτηση του έθνους για λόγους που συνήθως έχουν να κάνουν με το χρήμα. Ο Εθνικιστής Βορειοηπειρώτης δεν επιτέθηκε κατά της Αλβανίας ποτέ. Το μόνο που έκανε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ήταν να προσπαθήσει να διαφυλάξει ή ανακτήσει την ελευθερία του. Ένα αγαθό το οποίο για κάποιους είναι το πιο σημαντικό και σίγουρα κοινώς αποδεκτό ως δίκαιο. Ο Εθνικισμός με απλά λόγια είναι η ιδεολογία εκείνη η οποία λέει ότι το κάθε έθνος θα πρέπει να μπορεί να ζει και να αναπτύσσεται ελεύθερα στα όριά του. Για το θέμα της Μακεδονίας (αν και δεν νομίζω ότι κολλά εδώ δες http://akrokeravnia.blogspot.com/2008/04/blog-post.html την άποψή μου). Η Αλβανία είναι τώρα επεκτατική χώρα όπως ήταν και άλλες στο παρελθόν. Σχετικά με εμάς ωφείλει να σεβαστεί τα δικαιώματά μας. Αν δεν γνωρίζεις ποια είναι αυτά, ή δεν γνωρίζεις τις καταπατήσεις είναι δικό σου πρόβλημα το οποίο πρέπει να μελετήσεις. Δεν είσαι υποχρεωμένος αλλά αν δεν γνωρίζεις δεν μπορείς να κρίνεις. Γιατί στην Χιμάρα συμβαίνουν όλα αυτά; Επειδή στην Χιμάρα δεν αναγνωρίζεται κανένα δικαίωμα σε αντίθεση με τον κάμπο. Αυτό επειδή το 1945 δεν ψήφισε τον Χότζα οπότε της αφεραίθηκε η "μειονοτική" ταυτότηα. Το θέμα των περιουσιών δεν είναι οικονομικό μόνο. Αν μας αρπάξουν την γη μας διώχνουν. που θα χτίσω σπίτι για τα παιδιά μου αν δεν έχω κτήματα; τα κτήματα που κληρονόμησα από προγόνους που έχυσαν το αίμα τους. Είναι τραγική η ερώτησή σου. Βλέπεις τους Χιμαραίους να αγωνίζονται και δεν ρωτάς γιατί οι Αλβανοί επιτίθονται στην Χιμάρα αλλά γιατί η Χιμάρα αγωνίζεται. Σκέψου λίγο πόσο τραγικό ακούγεται. Έχεις κάποιον ο οποίος αντιστέκεται σε έναν δολοφόνο και η απορία σου ειναι γιατί αντιστέκεται. Η λέξη ντροπή έρχεται στο μυαλό μου. Δεν είπα ποτέ ότι δεν υπάρχουν καλοί και κακοί Αλβανοί, δεν είπα ποτέ ότι οι Έλληνες είναι καλύτεροι από τους Αλβανούς αλλά εγώ αυτό είμαι. Και θέλω να μπορώ να το λέω. Να μπορώ να κουμαντάρω την ζωή μου. να πίνω τον φραπέ μου στην παραλία της Χιμάρας χωρίς να πληρώνω είσοδο ή αν πληρώνω να ξέρω ότι τα λεφτά μενουν στην Χιμάρα. Όσο για την οργάνωση, είναι αδύνατη. Κάθε "αυτοδιοίκηση" υπάγεται σε κάποιο κράτος το οποίο τα θέματα που δεν το απασχολούν τα αναθέτει σε αυτήν ενώ μπορεί να επέμβει όποτε το θελήσει. Σκέψου ότι μιλάμε για ένα κράτος όπου βασιλεύει η διαφθορά. σκέψου ότι ο εισαγγελέας Αυλώνα που κατηγορεί τον δήμαρχο της Χιμάρας ήταν κολλητός του Μπερίσσα το 97.
Το ότι δεν θες αλλαγή συνόρων είναι άποψη σεβαστή και την συνερίζονται πολλοί. Εγώ όχι αλλά αυτό δεν έχει σημασία στην κουβέντα μας. Δεν περιμένω συγγνώμη από τον αλβανικό λαό, περιμενω να αποδεχθεί τα εγκλήματα της ηγεσίας του, όποιος δεν το κάνει έχει τα ίδια μυαλά. αξίζει ίδιας αντιμετώπισης.
Η συζήτηση έχει νόημα όχι γιατί κάποιος από τους δύο θα πείσει τον άλλον να αλλάξει την θεώρησή του για τον κόσμο αλλά σίγουρα κάποιες πτυχές αυτής της θεώρησης μπορούν να διορθωθούν.
Η αποφυγή της δηλώνει φόβο, φόβο ότι μπορεί να σπάσει το δημιούργημα του μυαλού μας από τα επιχειρήματα του άλλου και τότε μπορεί να βρεθούμε ξεκρέμαστοι. αυτόν τον φόβο δεν τον έχουν όσοι έχουν ανοικτό το μυαλό τους. εκτός από φόβο, μπορεί να δηλώνει απαξία. τότε απλά αυτός που απαξιεί, είναι χαμένος στον κόσμο του και η συζήτηση δεν έχει όντως κανένα νόημα.
Άβαταρ μέλους
keravnios
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό priest 2 » 01:08 am 22 07 2008

Άβαταρ μέλους
priest 2
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό ΧΑΝΤΑΚΑΣ » 22:02 pm 24 07 2008

Σήκου Χιμάρα, σήκου
σήκου τι καρτερείς;

Να σηκώσεις τα παιδιά σου
να κουνήσουνε τη Γης
ΧΑΝΤΑΚΑΣ
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό poison » 18:53 pm 25 07 2008

poison
Μέλος

Δημοσίευσηαπό keravnios » 20:27 pm 25 07 2008

Άβαταρ μέλους
keravnios
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Moira » 20:29 pm 25 07 2008

Φίλε σε παρακαλώ μην φεύγεις από το Forum :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: .......

δηλητήριο(poison) καλεί επιτραπέζιο(lego)

μην φύγεις βρε φίλε,οι αλβανικές θέσεις κάτω απο το μανδύα, πάντα του
διεθνιστή σοσιαλιστή θα ορφανέψουν....
και τι θα γίνει μετά βρε φίλε,έχει στηθεί ολόκληρος μηχανισμός προστασίας του
αλβανού εργάτη,της τσαμουριάς,αρπαγής μειονοτικών περιουσιών,συνεχόμενης καταπάτησης δικαιωμάτων,
ειδικά στη Χειμάρρα...
τι θα γίνει δηλαδή βρε φίλε,μόνος μου θα τα υπερασπίζομαι όλα αυτά;
δεν μπορώ βρε φίλε,να τα βάλω με όλους αυτούς τους φασίστες που αντί να ευχαριστούν το αλβανικό κράτος
που άνοιξε την στοργική του αγκαλιά και τους φιλοξένησε και συνεχίζει παρακαλώ να το κάνει με χαρά, λένε ότι λένε ...
είναι στενόμυαλοι βρε φίλε και αχάριστοι....
Άβαταρ μέλους
Moira
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό poison » 14:45 pm 26 07 2008

poison
Μέλος

Δημοσίευσηαπό keravnios » 15:19 pm 26 07 2008

Άβαταρ μέλους
keravnios
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό ΧΑΝΤΑΚΑΣ » 00:30 am 27 07 2008

Σήκου Χιμάρα, σήκου
σήκου τι καρτερείς;

να κουνήσουνε τη Γης
ΧΑΝΤΑΚΑΣ
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό poison » 19:58 pm 27 07 2008

poison
Μέλος

Δημοσίευσηαπό ΧΑΝΤΑΚΑΣ » 02:27 am 29 07 2008

Σήκου Χιμάρα, σήκου
σήκου τι καρτερείς;

να κουνήσουνε τη Γης
ΧΑΝΤΑΚΑΣ
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Elen » 13:29 pm 29 07 2008

Έλεος με τα κατεβατά !!!!
Άβαταρ μέλους
Elen
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Yiannis » 14:23 pm 29 07 2008

Άβαταρ μέλους
Yiannis
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Constantine » 15:34 pm 29 07 2008

Μπραβο ρε λεβέντες!!!! Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους. Καλά το πάτε. Και οι μεν και οι δε μια χαρά τα καταφέρνετε. Ο ένας λέει ότι όποιος δεν θέλει να πάρει το όπλο να πάει να λευτερώσει τη Βορειο Ηπειρο ειναι κομμουνιστής και ρουφιάνος και ο άλλος λέει ότι οποιος προβαλει την εθνικη του καταγωγη ειναι εθνικιστής και ακραίος.
Σοβαρευτείτε βρε παιδια. Ριχνετε το επιπεδο του φορουμ αλλα και της Νεολαιας που το φιλοξενει γιατι ειμαι σιγουρος οτι καμια απο αυτες τις θεσεις δεν εκφραζει την επισημη Νε.Β.
Let us never negotiate out of fear, but let us never fear to negotiate.
John Fitzgerald Kennedy
Άβαταρ μέλους
Constantine

Δημοσίευσηαπό poison » 21:09 pm 29 07 2008

poison
Μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Για Ομογενείς

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχουν 2 μέλη συνδεδεμένα: 1 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 1 επισκέπτης (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης

Login Form