Διαδικασια και χαρτια για την υπηκοοτητα
από baker » 02:03 am 06 02 2007
Καλησπέρα φίλοι μου. Είναι το πρώτο μου post στο φόρουμ οπότε αρχίζω να νοιωθω ότι μπαίνω και τυπικα στήν παρέα σας. Διαβασα μερικά απο όσα γράψατε για την νεα εγκύκλιο που κατατεθηκε και έχω αρχίσει να προβληματίζομαι. Η αλήθεια είναι ότι πρίν λίγες μέρες ακουσα τι περιλαμβάνει η εγκύκλιος αυτή και στην αρχή δεν πίστευα στα αυτιά μου. Οι άνθρωποι αυτοί ή είναι τελείως αναισθητοί ή σίγουρα κάτι το οικονομικό πρέπει να παίζετε πάλι.
Anyway θα ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κάποιος, τι παίζετε με αυτούς που κατεθεσαν την αίτηση πολιτογράφησης πρίν βγεί ο καινούγιος κανονισμός?
Εγω πχ κατέθεσα την αίτηση μια βδομαδα πρίν το 2007 και φυσικά δεν μου ζήτησαν αυτά που θέλουν τώρα. Τι λετε? Αν έχω πρόβλημα θα με ειδοποιήσουν ή θα πρέπει να το ψάξω μόνος μου? Επίσης, αν έχω πρόβλημα πως θα πάρω τα πιστοποιητικά για να τα επικυρώσω αφου τους τα έχω ήδη δώσει με την αίτηση που έκανα.....?
Αν ξέρει κάποιος θα με βοηθούσε πολύ αν μου έλεγε τι διαολο συμβαινει....
Ευχαριστώ και καλος σας βρήκα
Anyway θα ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κάποιος, τι παίζετε με αυτούς που κατεθεσαν την αίτηση πολιτογράφησης πρίν βγεί ο καινούγιος κανονισμός?
Εγω πχ κατέθεσα την αίτηση μια βδομαδα πρίν το 2007 και φυσικά δεν μου ζήτησαν αυτά που θέλουν τώρα. Τι λετε? Αν έχω πρόβλημα θα με ειδοποιήσουν ή θα πρέπει να το ψάξω μόνος μου? Επίσης, αν έχω πρόβλημα πως θα πάρω τα πιστοποιητικά για να τα επικυρώσω αφου τους τα έχω ήδη δώσει με την αίτηση που έκανα.....?
Αν ξέρει κάποιος θα με βοηθούσε πολύ αν μου έλεγε τι διαολο συμβαινει....

Ευχαριστώ και καλος σας βρήκα

- baker
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]