Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία
Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία
από knockmedownmac » 19:49 pm 26 04 2010
Γεια σας παιδιά!
Με δέχτηκε το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, το οποίο βρίσκεται στη Σκωτία, στη Μεγάλη Βρετανία, για να κάνω προπτυχιακό στην πληροφορική, αλλά έχω μια απορία σε ότι αφορά τα δίδακτρα.
Έχω ταυτότητα ομογενούς, έχουμε καταθέσει τα χαρτιά οικογενειακώς, αλλά γνωρίζετε ότι αργεί πολύ να εκδοθεί η ταυτότητα. Τα δίδακτρα που θα πληρώσω, θα είναι οι 3000 λίρες περίπου ή θα πληρώσω διεθνή δίδακτρα (πολλά παραπάνω διλαδή)?
Επιπλέον, μήπως γνωρίζει κάποιος, πώς μπορεί να εκδοθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η ελληνική ταυτότητα?
Ευχαριστώ!
Με δέχτηκε το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, το οποίο βρίσκεται στη Σκωτία, στη Μεγάλη Βρετανία, για να κάνω προπτυχιακό στην πληροφορική, αλλά έχω μια απορία σε ότι αφορά τα δίδακτρα.
Έχω ταυτότητα ομογενούς, έχουμε καταθέσει τα χαρτιά οικογενειακώς, αλλά γνωρίζετε ότι αργεί πολύ να εκδοθεί η ταυτότητα. Τα δίδακτρα που θα πληρώσω, θα είναι οι 3000 λίρες περίπου ή θα πληρώσω διεθνή δίδακτρα (πολλά παραπάνω διλαδή)?
Επιπλέον, μήπως γνωρίζει κάποιος, πώς μπορεί να εκδοθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η ελληνική ταυτότητα?
Ευχαριστώ!
- knockmedownmac
Re: Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία
από papilion » 11:08 am 28 04 2010
"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν"
- papilion
- Μέλος
από knockmedownmac » 16:37 pm 28 04 2010
- knockmedownmac
από aalbundy » 15:24 pm 29 11 2010
file mou thn ekeanes telika thn aitisi?aksizei?
- aalbundy
από niko trajani » 23:38 pm 18 01 2012
eixa to idio provlima gia to Coventry kai tous apediksa oti eimai genimenos stin Ellada kai katiko ola ta xronia tis zwhs mou se xwra tis
europahkis enwsis, kai me dextikan san E.U student (me ta miomena didaktra)
europahkis enwsis, kai me dextikan san E.U student (me ta miomena didaktra)
- niko trajani
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]