Ειδικες δυναμεις
Ειδικες δυναμεις
από KorcaOrthodox » 22:19 pm 16 01 2010
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ??? ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ 9ΜΗΝΗ ΘΗΤΕΙΑ??
- KorcaOrthodox
Re: Ειδικες δυναμεις
από KorcaOrthodox » 01:16 am 18 01 2010
Οχι φιλε μου καθολου δυσκολο δεν μου φενεται πιστεψε με...εχω φιλους μου ρωσους(oυτε καν ρωσους γεοργιανοι ειναι δηθεν ποντιοι και καλα) με ελληνικες ταυτοτητες που υπηρετησαν μια χαρα ειδικες δυναμεις(ο ενας ειναι και ΟΥΚ) και εξω δηλωνουν πως ειναι ρωσοι και μιλανε μονο ρωσικα!!! γιατι να μου φανει δυσκολο??? τωρα απο αποψης σωματικης διαπλασεις ειμαι 17 χρονων και περσι βγεικα πρωταθλητης bodybuilding παιδων κατω των 17 στη θεσσαλονικη...
- KorcaOrthodox
από lazos » 18:17 pm 18 01 2010
Φυσικα και μπορείς να πας. Η 3μηνη δεν θητεία δεν ειναι υποχρεώτικη αλλά ενα απο τα ειδικά δικαίωματα οσων πολιτογραφουντε. Εφοσον εισαι 17 μπορεις να δηλώσεις στο στατολογικο γραφείο που ανήκεις οτι προτειμας ειδικές δυνάμεις.
Το μονο που χρειάζεται καποιος για να υπηρετήση στις ειδικές δυναμεις ειναι να ειναι ελληνας υπήκοος.
Αν ομως δεν ξερεις τι εισαι, Αλβανος η Ελληνας αυτο θα σου δημιουργήσει πρόβλημα με τους αλλους φαντάρους.
Το bodybuilding και η σωματική διαπλαση δεν ειναι βασικο κριτήριο παντως.
Αλλο να σηκώνεις 120 κιλα στη μπάρα και αλλο ο στρατιώτης. Εχεις δοκιμασει πεζοπορία, ας πούμε 10 χμ;
Οποιοσδήποτε μπορει αρκεί να θελει.
Το μονο που χρειάζεται καποιος για να υπηρετήση στις ειδικές δυναμεις ειναι να ειναι ελληνας υπήκοος.
Αν ομως δεν ξερεις τι εισαι, Αλβανος η Ελληνας αυτο θα σου δημιουργήσει πρόβλημα με τους αλλους φαντάρους.
Το bodybuilding και η σωματική διαπλαση δεν ειναι βασικο κριτήριο παντως.
Αλλο να σηκώνεις 120 κιλα στη μπάρα και αλλο ο στρατιώτης. Εχεις δοκιμασει πεζοπορία, ας πούμε 10 χμ;
Οποιοσδήποτε μπορει αρκεί να θελει.
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
-
lazos - Συντονιστής
από papilion » 00:45 am 17 03 2010
αν κάποιος θέλει να κάνει παραπάνω απο 3 μήνες μπορεί?
ή αναγκαστικα 3?
ή αναγκαστικα 3?
"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν"
- papilion
- Μέλος
από lazos » 10:30 am 22 03 2010
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
-
lazos - Συντονιστής
9 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]