IKA
IKA
από vangelis » 14:27 pm 24 09 2007
υπάρχει νόμος για τον τρόπο αναγραφής στοιχείων στο ΙΚΑ? η μάνα μου τα έχει εντάξη στα ελληνικά και τώρα που γράφτηκα εγώ μου λένε ότι πρέπει να τα βάλω στα λατινικά τα στοιχεία. οποιος γνωρίζει κάτι ας το πει, δεν βρήκα κάτι στο site του ΙΚΑ
- vangelis
- Μέλος
Re: IKA
από Elen » 19:45 pm 24 09 2007
Βαγγέλη, με βάση κάποια εγκύκλιο που έχουν στο ΙΚΑ τα στοιχεία των Ομογενών πρέπει να αναγράφονται στα λατινικά. Δύσκολο να το αποφύγεις εκτός και αν κάνεις φασαρία ή τους πεις πως θα πάρεις την Ιθαγένεια άμεσα έτσι ώστε να το αποφύγεις!
-
Elen - Τακτικό μέλος
από lazos » 19:50 pm 24 09 2007
Οπως ειπε και η Elen υπάρχει εγκύλιος απο το 2005
Υπάρχει ένα θέμα εδώ viewtopic.php?f=9&t=63
Υπάρχει ένα θέμα εδώ viewtopic.php?f=9&t=63
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
-
lazos - Συντονιστής
από epgiorgos82 » 00:11 am 25 09 2007
και εγώ το όνομα στο ΙΚΑ στα Ελληνικά το έχω γραμμένο αλλά είναι απο το 1999 που έγινε η εγγραφή στα μητρώα του.
ενώ και στο ΤΕΒΕ πριν 1,5 χρόνο πάλη στα Ελληνικά το γράψανε δεν μου έκαναν τίποτα φασαρία για να το γράψουν στα λατινικά αν και τους είχα ρωτήσει και εγώ αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που η κάρτα είναι στα λατινικά και το όνομα είναι στα Ελληνικά μου είχαν πει πως δεν υπάρχει κάποιο κόλλημα.
ενώ και στο ΤΕΒΕ πριν 1,5 χρόνο πάλη στα Ελληνικά το γράψανε δεν μου έκαναν τίποτα φασαρία για να το γράψουν στα λατινικά αν και τους είχα ρωτήσει και εγώ αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που η κάρτα είναι στα λατινικά και το όνομα είναι στα Ελληνικά μου είχαν πει πως δεν υπάρχει κάποιο κόλλημα.
-
epgiorgos82 - Τακτικό μέλος
από papilion » 21:03 pm 03 10 2007
Οταν καποιος τα εχει γραψει στα λατινικα,αργοτερα οταν παρει ταυτοτητα θα μπορουν να του τα αλλαξουν?
"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν"
- papilion
- Μέλος
από Ιφιμέδεια » 16:45 pm 11 10 2007
Σήμερα ήμουν στην εφορία και πριν από μένα υπήρχε ένας Βορειοηπειρώτης ο οποίος αν θυμάμαι καλά ήθελε να βγάλει σφραγίδα όπως είχε παλιά, με ελληνικούς χαρακτήρες...
Οι της εφορίας του έλεγαν ότι πρώτα πρέπει να αλλάξει τα στοιχεία του σε λατινικά και με αυτά τα στοιχεία θα έπρεπε να βγάλει νέα σφραγίδα.
Ο άνθρωπος επέμενε, αλλά δεν κατάφερε κάτι...Έφυγε νευριασμένος...
Οι της εφορίας του έλεγαν ότι πρώτα πρέπει να αλλάξει τα στοιχεία του σε λατινικά και με αυτά τα στοιχεία θα έπρεπε να βγάλει νέα σφραγίδα.
Ο άνθρωπος επέμενε, αλλά δεν κατάφερε κάτι...Έφυγε νευριασμένος...
-
Ιφιμέδεια - Μέλος
12 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]