Διαχρονικό η ξεπερασμένο θέμα η παρθενιά!!!
Συζητήσεις για τις φιλικές , οικογενειακές σας σχέσεις ,και για τα κοινωνικά προβλήματα.Συντονιστής: Νέοι
από ΖΕΤΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ » 16:00 pm 07 12 2006
Πολύ εκμοντερνιστήκαμε ρε παιδιά και αυτό εμένα προσωπικά δεν μ'αρέσει καθόλου!Τι θα πει είναι ξεπερασμένο το θέμα αυτό?
Τι είναι ξεπερασμένο ρε παιδιά οι αρχές και οι αξίες????Δηλαδή μας λέτε τώρα (όσοι τα λέτε) ότι πρέπει να κάνουμε σχέσεις στη σειρά γιατί αυτό απαιτεί η "σύγχρονη κοινωνία" ???Γιατί αν δεν κάνουμε αλλιώς θα θεωρούμαστε οπισθοδρομικοί????Αχ, με θλίβουν αυτά που διαβάζω γιατί θεωρώ ότι όλα τα περιττά φθείρουν την ψυχή και το κορμί μας.Δεν εννοώ πρός Θεού να μένουμε μπακούρια αλλά να βάλουμε ένα μέτρο σε ότι κάνουμε.
Πιστεύω πως κυρίως εμείς οι γυναίκες πρέπει να είμαστε αρκετά πιο συγκρατημένες στο θέμα αυτό γιατι σκεφτείτε αυριο μεθαυριο θα κανουμε παιδια και σας ρωτώ αυτή θα ειναι η προίκα που θα τους δώσουμε οι πολλές σεξουαλικές μας εμπειρίες?Σπουδαία προίκα τι να πω!
Θεωρώ πως ούτε και στην προσωπικότητά μας θα προσφέρουν κάτι περισσότερο οι πολλές σχέσεις.ΑΝ θέλουμε να μάθουμε πράγματα αυτά μπορούμε να τα μάθουμε και μέσω μίας ή το πολύ δύο σχέσεων,ακόμα καλύτερα πιστεύω ειναι μία σχέση.
Για όσους ειναι καχύποπτοι και θα με λένε μπάζο τώρα μην βιαστείτε,είμαι αυτή που είμαι και λέω αυτά που λέω γιατί έτσι μεγάλωσα με ήθη και αρχές !
Σας εύχομαι ολόψυχα να βρείτε όλοι το πραγματικό νόημα της ζωής ΑΞΙΖΕΙ!!! Ολά τα άλλα έρχονται και παρέρχονται το έχω ξαναπεί...
Σας στέλνω την αγάπη μου..........
Ποπο μεγάλη καρδιά εχω!!!!!!!!
Τι είναι ξεπερασμένο ρε παιδιά οι αρχές και οι αξίες????Δηλαδή μας λέτε τώρα (όσοι τα λέτε) ότι πρέπει να κάνουμε σχέσεις στη σειρά γιατί αυτό απαιτεί η "σύγχρονη κοινωνία" ???Γιατί αν δεν κάνουμε αλλιώς θα θεωρούμαστε οπισθοδρομικοί????Αχ, με θλίβουν αυτά που διαβάζω γιατί θεωρώ ότι όλα τα περιττά φθείρουν την ψυχή και το κορμί μας.Δεν εννοώ πρός Θεού να μένουμε μπακούρια αλλά να βάλουμε ένα μέτρο σε ότι κάνουμε.
Πιστεύω πως κυρίως εμείς οι γυναίκες πρέπει να είμαστε αρκετά πιο συγκρατημένες στο θέμα αυτό γιατι σκεφτείτε αυριο μεθαυριο θα κανουμε παιδια και σας ρωτώ αυτή θα ειναι η προίκα που θα τους δώσουμε οι πολλές σεξουαλικές μας εμπειρίες?Σπουδαία προίκα τι να πω!
Θεωρώ πως ούτε και στην προσωπικότητά μας θα προσφέρουν κάτι περισσότερο οι πολλές σχέσεις.ΑΝ θέλουμε να μάθουμε πράγματα αυτά μπορούμε να τα μάθουμε και μέσω μίας ή το πολύ δύο σχέσεων,ακόμα καλύτερα πιστεύω ειναι μία σχέση.
Για όσους ειναι καχύποπτοι και θα με λένε μπάζο τώρα μην βιαστείτε,είμαι αυτή που είμαι και λέω αυτά που λέω γιατί έτσι μεγάλωσα με ήθη και αρχές !
Σας εύχομαι ολόψυχα να βρείτε όλοι το πραγματικό νόημα της ζωής ΑΞΙΖΕΙ!!! Ολά τα άλλα έρχονται και παρέρχονται το έχω ξαναπεί...
Σας στέλνω την αγάπη μου..........
Ποπο μεγάλη καρδιά εχω!!!!!!!!
-
ΖΕΤΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Τακτικό μέλος
από Βανα » 23:03 pm 07 12 2006
Τελευταία επεξεργασία από Βανα και 02:29 am 08 12 2006, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
...Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει,
να βγει απ' το σέβας κι από την υποταγή.
Από τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί.
Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξη.
Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί.
Έτσι θ' αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώση...
-
Βανα - Τακτικό μέλος
από Βανα » 02:38 am 08 12 2006
...Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει,
-
Βανα - Τακτικό μέλος
από ΖΕΤΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ » 12:39 pm 08 12 2006
-
από ΖΕΤΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ » 13:14 pm 08 12 2006
Τελευταία επεξεργασία από ΖΕΤΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ και 12:16 pm 09 12 2006, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
-
από kokkinomalla » 18:15 pm 29 03 2007
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
-
kokkinomalla - Τακτικό μέλος
από vlaxogomenos » 16:01 pm 01 04 2007
Ο εξυπνος παραδεχεται..
Ο πονηρος δικαιολογειται...
Ο βλακας επιμενει...
Ο πονηρος δικαιολογειται...
Ο βλακας επιμενει...
-
vlaxogomenos - Τακτικό μέλος
από Dervitsiotis » 01:21 am 02 04 2007
Τελευταία επεξεργασία από Dervitsiotis και 22:28 pm 01 05 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
-
Dervitsiotis - Τακτικό μέλος
62 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Επιστροφή στο Κοινωνία, Σχέσεις και Οικογένεια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]