Πόση σημασία έχει για εσάς η γνώμη των άλλων;
Συζητήσεις για τις φιλικές , οικογενειακές σας σχέσεις ,και για τα κοινωνικά προβλήματα.Συντονιστής: Νέοι
Re: Πόση σημασία έχει για εσάς η γνώμη των άλλων;
από ilias » 15:42 pm 01 08 2007
αναλόγως με το ποιός είναι ο "άλλος"
-
ilias - Τακτικό μέλος
από stelios » 07:23 am 03 08 2007
Πείτε μου τώρα πως όταν ακούτε κάτι καλό για το πρόσωπό σας ότι δεν σας αγγίζει ,ότι δεν σας αρέσει,και επίσης πείτε μου πως όταν ακούτε αρνητικά σχόλια για σας δεν σας ακουμπά !!! Παιδιά ας είμαστε ρεαλιστές ελάχιστα έως ανύπαρκτα είναι τα άτομα που δεν επιρεάζονται από την άποψη των άλλων, γιατί είναι απλά τα πράγματα: η ανθρώπινη φύση είναι τόσο αδύναμη όσο και δυνατή,άρα για να φτάσει να μην επιρεάζεται από τιποτα θέλει πολύ εσωτερική προσπάθεια και αναζήτηση,και πρέπει να ξέρετε πως ο πιο δύσκολος και δύσβατος δρόμος είναι εκείνος που οδηγείται μέσα μας!!!
Με λιγα λόγια συμφωνω με το σπαθί!
θα συμφωνήσω προσθέτοντας ότι θέλει επίσης εσωτερική δύναμη να λες την "γνώμη στον άλλον" και όχι την "γνώμη για τον άλλον σε άλλους". Και σε ανθρώπους που συμπαθείς η γνώμη σου πρέπει να είναι σκληρή σαν να την έλεγες στον εαυτό σου.
I couldn't agree more.
θα συμφωνησω και εγω, προσθετοντας:
O ανθρωπος ειναι 'κοινωνικο ζωο' !!!!....επιβαλλεται να ζει με τους αλλους συνανθρωπους του για να ειναι υγιεις (σωματικα και κυριως ψυχολογικα) αλλωστε για γι'αυτο υπαρχουν οι φυλακες (η απομονωση σαν ο χειροτερος και αρχαιοτερος τροπος τιμωριας )...
Με λιγα λόγια συμφωνω με το σπαθί!
θα συμφωνήσω προσθέτοντας ότι θέλει επίσης εσωτερική δύναμη να λες την "γνώμη στον άλλον" και όχι την "γνώμη για τον άλλον σε άλλους". Και σε ανθρώπους που συμπαθείς η γνώμη σου πρέπει να είναι σκληρή σαν να την έλεγες στον εαυτό σου.
I couldn't agree more.
θα συμφωνησω και εγω, προσθετοντας:
O ανθρωπος ειναι 'κοινωνικο ζωο' !!!!....επιβαλλεται να ζει με τους αλλους συνανθρωπους του για να ειναι υγιεις (σωματικα και κυριως ψυχολογικα) αλλωστε για γι'αυτο υπαρχουν οι φυλακες (η απομονωση σαν ο χειροτερος και αρχαιοτερος τροπος τιμωριας )...
Απο τοτε που σταματησα να ψαχνω, εμαθα να βρισκω....
- stelios
- Μέλος
από OMORFOS » 22:54 pm 12 09 2007
Εξαρταται απο το ποιον των αλλων . . .απο καθολου εως και παρα πολυ!
-
OMORFOS - Δημοσιεύσεις: 7
23 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Επιστροφή στο Κοινωνία, Σχέσεις και Οικογένεια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]