τα παπούτσια του τόπου μας
Συζητήσεις για τις φιλικές , οικογενειακές σας σχέσεις ,και για τα κοινωνικά προβλήματα.Συντονιστής: Νέοι
POS GINETAI
από Eleni » 20:56 pm 26 01 2006
POS GINETAI OI ELLADITES NA GOYSTAROYN BOREIOHPEIROTISSES, ENO OI ELLADITISES NA APOFEYGOYN ( OI PIO POLLES)TA ADERFIA MAS?
-
Eleni - Τακτικό μέλος
από Βασιλης » 22:20 pm 26 01 2006
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!
Σε άσχετο θέμα αρχίσαμε πάλι αλλά είναι και αυτό ένα πρόβλημα, δε φτάνει που οι από δω δεν μας ρίχνουν ματιά μας παίρνουν και τις δικιές μας και μείναμε όλοι μπακούρια.
ΠΡΟΤΑΣΗ
Άντρες ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ για να σωθείτε,
Να γράψουμε μια επιστολή προς όλες τις συμπατριώτισσες να καταλάβουν ότι τα παπούτσια του τόπου τους και καλύτερα είναι και ούτε είναι μπαλωμένα.
Σε άσχετο θέμα αρχίσαμε πάλι αλλά είναι και αυτό ένα πρόβλημα, δε φτάνει που οι από δω δεν μας ρίχνουν ματιά μας παίρνουν και τις δικιές μας και μείναμε όλοι μπακούρια.
ΠΡΟΤΑΣΗ
Άντρες ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ για να σωθείτε,
Να γράψουμε μια επιστολή προς όλες τις συμπατριώτισσες να καταλάβουν ότι τα παπούτσια του τόπου τους και καλύτερα είναι και ούτε είναι μπαλωμένα.
-
Βασιλης - Δημοσιεύσεις: 8
από ody » 00:01 am 27 01 2006
Oi gynaikes genikws theloyn na to paizoyn epilektikes...Ayto apodykneietai kai apo to to gegonos oti kai polles vorioipirotisses exoyn parei psila ton amane kai kata vathos theloun na pantreutoyn me Elladiti... Etsi den einai?
- ody
- Μέλος
από Gori » 02:13 am 27 01 2006
http://www.sallad.net/blog/wp-content/u ... %20033.jpg
Gia tis kopelies tou Forum kai na pw se ayto to shmeio pos exei dikio h Melina se ayta pou leei
PS: Administratoraaaaaaa kane doulia kai valta sta diafora ta pio panw
Gia tis kopelies tou Forum kai na pw se ayto to shmeio pos exei dikio h Melina se ayta pou leei
PS: Administratoraaaaaaa kane doulia kai valta sta diafora ta pio panw
- Gori
από kotsos » 23:31 pm 27 01 2006
Πολύ ενδιαφέρον και "πολιτικό" το θέμα που έθεσε η Ελένη. Ας καταθέσω κι εγώ την άποψή μου επ'αυτού.
1ον)Οι Ελλαδίτες γουστάρουν τις Βορειοηπειρώτισσες διότι τις θεωρούν πιο "εύκολες" από τις Ελλαδίτισσες.
2ον)Δεν ξέρω, Ελένη, πως τη βγάζουν τα αδέρφια σου αλλά οι υπόλοιποι Βορειοηπειρώτες έχουν τις ίδιες πιθανότητες με τους Ελλαδίτες στο να "ρίξουν" μια Ελλαδίτισσα. Έτσι κι αλλιώς αυτές είναι καρασνομπαρίες εκ γεννετής. Και είναι έτσι με όλους.
3ον)Ρε συ Μελίνα ποιος είναι αυτός που θα ήθελε μία γυναίκα για μία ζωή! Αν ξέρεις κανέναν να μου τον γνωρίσεις. Παρουσιάζει επιστημονικό ενδιαφέρον.
4ον)Δεν θέλουμε συμβουλές! Καταλάβετέ το επιτέλους!
1ον)Οι Ελλαδίτες γουστάρουν τις Βορειοηπειρώτισσες διότι τις θεωρούν πιο "εύκολες" από τις Ελλαδίτισσες.
2ον)Δεν ξέρω, Ελένη, πως τη βγάζουν τα αδέρφια σου αλλά οι υπόλοιποι Βορειοηπειρώτες έχουν τις ίδιες πιθανότητες με τους Ελλαδίτες στο να "ρίξουν" μια Ελλαδίτισσα. Έτσι κι αλλιώς αυτές είναι καρασνομπαρίες εκ γεννετής. Και είναι έτσι με όλους.
3ον)Ρε συ Μελίνα ποιος είναι αυτός που θα ήθελε μία γυναίκα για μία ζωή! Αν ξέρεις κανέναν να μου τον γνωρίσεις. Παρουσιάζει επιστημονικό ενδιαφέρον.
4ον)Δεν θέλουμε συμβουλές! Καταλάβετέ το επιτέλους!
- kotsos
- Μέλος
από Phoenix » 23:45 pm 27 01 2006
[quote = kotsos ]3ον)Ρε συ Μελίνα ποιος είναι αυτός που θα ήθελε μία γυναίκα για μία ζωή! Αν ξέρεις κανέναν να μου τον γνωρίσεις. Παρουσιάζει επιστημονικό ενδιαφέρον.
4ον)Δεν θέλουμε συμβουλές! Καταλάβετέ το επιτέλους![/quote]
ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΛΙΜΑΝΙΑ Ν'ΑΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΙΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΨΗΛΟΜΥΤΕΣ, ΑΚΑΤΑΔΕΚΤΕΣ ΚΛΠ
4ον)Δεν θέλουμε συμβουλές! Καταλάβετέ το επιτέλους![/quote]
ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΛΙΜΑΝΙΑ Ν'ΑΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΙΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΨΗΛΟΜΥΤΕΣ, ΑΚΑΤΑΔΕΚΤΕΣ ΚΛΠ
-
Phoenix - Τακτικό μέλος
Re: POS GINETAI
από Never Surrender » 06:28 am 05 11 2006
-
Never Surrender - Συντονιστής
70 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Επιστροφή στο Κοινωνία, Σχέσεις και Οικογένεια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]