ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»
Η ανάρτηση θέματος στην παρούσα ενότητα θα γίνεται μόνον κατόπιν ενημέρωσης των διαχειριστών.Re: ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»
από Βανα » 04:27 am 11 12 2007
-
Βανα - Τακτικό μέλος
Re: ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»
από Stella » 13:29 pm 11 12 2007
-
Stella - Μέλος
από Stella » 13:47 pm 11 12 2007
-
Stella - Μέλος
από Dervitsiotis » 15:27 pm 11 12 2007
Με το "εμπόριο" λοιπόν δεν κατάφεραν τίποτα, αλλά τουλάχιστον "ζέσταναν" τις φτωχιές ψυχές τους.
Αν συνεχίσετε το καλαμπούρι αυτό, τουλάχιστον εύχομαι καλή καρδιά! Η φτώχια θέλει καλοπέραση! Άντε γεια μας!!!
-
Dervitsiotis - Τακτικό μέλος
από epgiorgos82 » 19:08 pm 11 12 2007
Το ποιος είμαι τα περισσότερα μέλη του Φόρουμ το γνωρίζουν, καθώς με ξέρουν προσωπικά, και όσοι δεν έτυχε να με γνωρίσουν ας ρίξουν μια ματιά .
Οι λόγοι που με οδήγησαν να είμαι υποψήφιος στης εκλογές της ΝΕΒ είναι οι εξής:
α) Να μπορέσω να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ τους νέους μας, ώστε μέσω της ΝΕΒ να μπορούν να στηριχτούν στο να βρίσκουν δουλειά. Η ΝΕΒ θα πρέπει να ασχοληθεί ακόμα ποιο ενεργητικά σε αυτό το θέμα ώστε να μπορεί να ενημερώνει τον κάθε νέο που θα ζητήσει την βοήθεια της και να τον εξυπηρέτησή άμεσα.
β) Να φροντίσω ώστε η ΝΕΒ να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο με τα θέματα που αφορούν όλους τους ΒΗ και μερικά από τα θέματα αυτά τούτη την χρονική στιγμή είναι τα έξης :
1) μείωση της στρατιωτικής θητείας για τα άτομα που έχουν ξεπεράσει κάποιο όριο ηλικίας.
2) επιδόματα για τους ΒΗ φοιτητές .
3) γενικά εξίσωση δικαιωμάτων με τους έλληνες πολίτες (π.χ. σε θέματα υγείας – συντάξεων κ.α.)
γ) Να φροντίσω ώστε η ΝΕΒ να κάνει περισσότερα πράγματα για την παράδοση μας τα ήθη και τα έθιμα μας.
δ) Να φροντίσω ώστε η ΝΕΒ να μπορέσει να διοργανώσει διάφορες αθλητικές, χορευτικές εκδηλώσεις.
Όσο για τις πολιτικές δραστηριότητες της ΝΕΒ, πιστεύω ότι έχει βοηθήσει αρκετά στο ζήτημα της απόδοσης ταυτοτήτων αλλά μπορεί και περισσότερα.
Σχετικά με το ζήτημα της ΒΗ πιστεύω ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να πετύχουμε όλοι μας ενωμένοι μόνο ένα πράγμα : όσο γίνεται καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των ΒΗ στον τόπο τους. Όσον αφορά κάποιες απόψεις που ακούω για απελευθέρωση και αυτονομία εγώ προσωπικά το βλέπω κομμάτι δύσκολο και ακατόρθωτο να γίνει (μακάρι δηλαδή), γιατί για να πετύχουμε κάτι τέτοιο πρέπει να πάρεις τα όπλα και να πας να το διεκδικήσεις.
Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να τα καταφέρουμε όλα αυτά αλλά εγώ θέλω να προσπαθήσω και να βοηθήσω όσο και όπως μπορώ. Αν με πιστεύετε ψηφίστε με αλλιώς μην το κάνετε.
Αυτά από μένα
-
epgiorgos82 - Τακτικό μέλος
από dropolitissa » 20:51 pm 11 12 2007
Και επειδή ο συναγωνισμός σε τέτοιου είδους ''χορευτικά δρώμενα'' προκαλεί άγχος και ανασφάλειες, ο κάθε διαγωνιζόμενος προσπαθεί, από τη μία, να ''φέρεi'' το περισσότερο ''κοινó'' (αδέρφια, ξαδέρφια και πάει λέγοντας…) να τον ''χειροκροτήσει'', αλλά και να ελέγξει την ''κριτική επιτροπή'' και τους ''υποστηρικτές'' των άλλων απ’ τη άλλη.
Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να καθησυχάσω κάποιους ''παλιούς'' υποψήφιους ''χορευτές'' που ενδιαφέρονται (για να μη ''κουράζουν'' κάποιους κοινούς φίλους να ρωτούν και να γίνονται έτσι ενοχλητικοί…), ότι δεν ανήκω στα μέλη της ''επιτροπής'', αλλά ούτε και στους ''υποστηρικτές'' κανενός διαγωνιζόμενου…
Δε έχει νόημα να στηρίζει κανείς πρόσωπα, τέτοιες στιγμές, αλλά ιδέες και οράματα…. Αυτό μπορεί να αλλάξει τα πάντα στο χώρο μας, καταργώντας για πρώτη φορά την καταδικασμένη «παράδοση», που θέλει τον «βασιλιά» και την «αυλή» του να αποφασίζουν για το «καλό» του λαού… Πάνε αυτά...ξεπεράστηκαν... Το μόνο που βασιλεύει σήμερα είναι η δημοκρατία!!!! Είναι "άξιοι" οι νέοι Βορειοηπειρώτες γι΄αυτήν??? Είδωμεν...
Και το ''πανηγύρι'' συνεχίζεται… Μη σκοτώνεστε για τον επόμενο χορό…Όλοι θα χορέψετε…Ρίχτε ένα χορό και για μένα!!!!!!!
Υ.Γ. Συμπατριώτη Δερβιτσιώτη, επίτρεψέ μου να θαυμάσω την κριτική σου σκέψη!!! Οι παρεμβάσεις σου είναι πιο χρήσιμες, αυτή τη στιγμή, απ’ τους ''λόγους'' των υποψηφίων εδώ μέσα… Έχουν και ηθικό δίδαγμα… Ειλικρινά, χαίρομαι που διαπιστώνω ότι υπάρχουν και Βορειοηπειρώτες με άποψη, χωρίς να διεκδικούν ''καρέκλες''…
- dropolitissa
- Μέλος
από xylino spathi » 01:03 am 12 12 2007
Τόσα χρόνια καρτερούσες Δροπολιτισα ............. "νερό"
-
xylino spathi - Τακτικό μέλος
από dropolitissa » 16:49 pm 12 12 2007
Δεν είμαι από τις Δροπολίτισσες που λέει το ωραίο τραγούδι... (λυπάμαι, αν απογοητεύω κάποιους...)
Και αυτό διότι είχα την τύχη να γεννηθώ και να μεγαλώσω στο ορεινό χωριό μου, που είναι χτισμένο στους πρόποδες της ηρωϊκής Μουργκάνας που "αγνανεύει" όλο την πεδιάδα της Δρόπολης και όχι μόνο...
Στο χωριό μου αναβλύζουν οι φυσικές πηγές...
Επιπλέον, εμείς οι "βουνίσιοι" αναπνέουμε καθαρό αέρα, ο οποίος βοηθάει το μυαλό και τη σκέψη, να λειτουργεί ελεύθερα και προνοητικά σε κρίσιμες στιγμές, χωρίς να "καρτερούμε" από κανέναν, αλλά, αντιθέτως, έιμαστε ικανοί να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κάθε εμφανιζόμενου προβλήματος άμεσα... Εν αντιθέσει, μάλλον, με κάποιους "καμπιώτες", που δυστυχώς λόγω έλλειψης "ορατότητας" ακολουθούν το ένστικτό τους, που πιθανά να είναι και λανθασμένο και συχνά γίνονται "έρμαια" κάποιων "καθοδηγητών" καιροσκόπων. Να η διαφορά...
Ανταποδίδω, αναφέροντας κάτι που λένε στα χωριά μας: Το καλό το παληκάρι, ξέρει και άλλο μονοπάτι...
Εκτός, βέβαια, και αν κάποιος έχει επαναπαυτεί και έχει συνηθίσει να "ακολουθεί" μόνο...
Εις το επανιδείν...
Υ.Γ. Αρχίζει να μ' αρέσει η επικοινωνία εδώ μέσα... έχει ενδιαφέρον τελικά...
- dropolitissa
- Μέλος
από Φοίβη » 18:08 pm 12 12 2007
Λοιπόν εγώ προσωπικά εκτιμώ άτομα με αντικειμενική άποψη γι' αυτό και θέλω να σου πω (με όλο το θάρρος) να προσέχεις μη γίνεις και εσύ έρμαιο των διενέξεων και των αντιπαραθέσεων γιατί το αναγνωρίζεις και εσύ οτι είναι ένας φαύλος κύκλος ο οποίος οδηγεί σε μηδενικό αποτέλεσμα...το έχουμε παρατηρέσει άλλωστε σε αυτό το θέμα (ως επί το πλείστον κυριαρχούν τα ποστς περιεχομένου "σου τη λέω μου τη λες" και πάει λέγοντας--λίγα είναι ουσιαστικού περιεχομένου)..Πώς θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον της νεολαίας δημιουργώντας έριδες χωρίς τέλος;Τελοσπάντων δεν επιθυμώ να επεκταθώ περαιτέρω..ήδη με την προβολή της δημοσίευσής μου θα πληκτρολογούνται κατεβατά ολόκληρα του τύπου "Φοίβη δεν έχουμε δει την δική σου άποψη" ή "με ποιο δικαίωμα μιλάς ενώ δεν ξέρεις" ή "δεν μας γνωρίζεις προσωπικά ώστε να εκφέρεις άποψη" κτλ κτλ κτλ μπλα μπλα μπλα[...]..Για το λόγο αυτό ευελπιστώ το περιεχόμενο της δημοσίευσης να ΜΗΝ εκληφθεί ως αρνητική κριτική.....
Το μόνο που επιθυμώ να πω εγώ επί του φλέγοντος ζητήματος των εκλογών είναι: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ...ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ....
Αυτά από μένα....
-
Φοίβη - Τακτικό μέλος
από Ούτις » 18:57 pm 12 12 2007
"Μαύρη είν' η νύχτα στα βουνά,
στους κάμπους πέφτει χιόνι
στ’ άγρια και στα σκοτεινά
ο Έλλην* ξεσπαθώνει ξεσπαθώνει (δίς)"
*εν προκειμένω ο Έλλην της Βορείου Ηπείρου
-
Ούτις - Τακτικό μέλος
από AMARYLIS » 23:34 pm 12 12 2007
(π.χ στο ένα γλέντι να κάνουν την "κριτική επιτροπή" και στο άλλο τους χορευτές!!!!!!!)
(π.χ στο ένα τον διανοούμενο και στο άλλο τον λαικό!!!!!!!)
Έχει όμως και ένα "αλλά" η υπόθεση....για να τα καταφέρει κάποιος μέχρι τέλους θέλει γερά πλεμόνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
AMARYLIS - Τακτικό μέλος
από Φοίβη » 01:28 am 13 12 2007
-
Φοίβη - Τακτικό μέλος
από Χειμάρρα » 02:58 am 13 12 2007
-
Χειμάρρα - Τακτικό μέλος
Χάρτες (ερασιτεχνικοί!) για την τοποθεσία του εκλογικού κέντ
από CRAVEN » 03:36 am 13 12 2007
********* http://nebh.wordpress.com/ *********
Για ακόμη μια φορά δεν παίρνω θέση ή μάλλον δεν απαντώ(μιας και η θέση μου είναι προφανής) σε όσα πικρόχολα σχόλια έχουν ακουστεί τελευταία κυρίως σχετικά με το blog κλπ. Απλά θέλω και εγώ με τη σειρά μου να τονίσω τη σημαντικότητα των δημοκρατικών διαδικασιών και της διαφάνειας σ’αυτή την εκλογική αναμέτρηση, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αν η διαδικασία έχει τα χαρακτηριστικά που ανέφερα, ΝΙΚΗΤΗΣ των εκλογών θα είναι η ΝΕ.Β. και κατ΄επέκταση η ίδια η Βορειοηπειρωτική Νεολαία! Όλοι μαζί κάνουμε τη ΝΕ.Β. ΜΕΓΑΛΗ, ΜΑΖΙΚΗ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ!!!
-
CRAVEN - Μέλος
- Τοποθεσία: ΑΓ.ΣΑΡΑΝΤΑ, ΆΝΩ ΛΕΣΙΝΙΤΣΑ, Αγ.Ανδρέας, Ριζά, Αθήνα, Πλανήτης Γη!
από dropolitissa » 13:18 pm 13 12 2007
Χαίρομαι που το «λιθαράκι» μου τάραξε τα λιμνάζοντα νερά, τα οποία έτσι «στεκούμενα» που ήταν, θαρρούσες πως κάτι «υποβόσκει» μέσα τους… Επιπλέον, όπως γνωρίζουμε όλοι/ες (από χωριό είμαστε), κάθε «ρυάκι» ανανεώνει και ανακυκλώνει τα νερά, πράγμα υγιές, φυσικό και αναπόφευκτο…
Ενδεχομένως, οι αντιδράσεις σας και ο διάλογος (όπως δύναται ο καθένας) μπορεί να σημάνουν μία ανανέωση, μία αλλαγή «πλεύσης» προς το καλύτερο (επίπονη διαδικασία, αλλά αποτελεσματική)…
Τώρα, σ’ αυτούς που δυσανασχετούν με τα γραφόμενά μου, εύχομαι υπομονή…
Σ’ αυτούς, πάλι, που έχουν την καλή διάθεση να με «συμβουλέψουν», θα ήθελα να τους καθησυχάσω λέγοντας ότι, ευτυχώς για μένα, ανήκω στους λίγους, που γνωρίζουν τα βορειοηπειρωτικά (απ’ την καλή κ απ’ την ανάποδη), μιας και ασχολούμαι ενεργά 10 χρόνια τώρα (μην τρομάξετε, νεολαία είμαι κ εγώ), αναζητώντας το καλύτερο δυνατό για την Πατρίδα. Άλλωστε, το επάγγελμά μου (συνειδητή επιλογή) δε μου επιτρέπει να απέχω, αλλά με ωθεί να συνεχίσω να τονίζω τα θετικά και να θίγω τα κακώς κείμενα της δράσης όλων (συμπεριλαμβανομένης και της υποφαινόμενης). Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…
Τέλος, εύχομαι ολόψυχα (βορειοηπειρώτικο κ αυτό, ε?):
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους (παλιούς κ νέους)!!!!!!
Είθε να «κερδίσει» το ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ, πέρα από διχόνοιες κ έριδες!!!!!
Αυτά προς το παρόν…
- dropolitissa
- Μέλος
από Yiannis » 13:58 pm 13 12 2007
"Ωραίες" "οι" "εντυπώσεις" "που" "δημιούργησες", "ωραία" "τα" "καρφιά" "που" "έριξες". "Άϊντε" "να" "ηρεμήσουμε" "και" "λίγο" "από" "το" "πρωϊνάδικο" "που" "τείνει" "να" "γίνει" "αυτή" "η" "ενότητα" "και" "ας" "δόσουμε" "την" "κρίση" "μας" "ήρεμα" "και" "κόσμια" "την" "Κυριακή" "που" "μας" "έρχεται".
Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη για τα εισαγωγικά. Είπα να αφήσω και εγώ κανένα υπονοούμενο.
-
Yiannis - Τακτικό μέλος
από Dervitsiotis » 14:12 pm 13 12 2007
Υ.Γ.1. Μπράντ Ντίπ, σορρυ Πιτ, δεν έπιασα το υπονοούμενο σου στο "Αϊντε"... λες να φταίει ότι βγάζω δόντια... χε χε χε...
Υ.Γ.2. Δεροπολίτισσα, ούτε τα δικά σου υπονοούμενα δεν έπιασα, αν και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
-
Dervitsiotis - Τακτικό μέλος
από Margarita » 15:29 pm 13 12 2007
Ο κάθε ένας το μακρύ του και το κοντό του. Ο κάθε ένας πιο έξυπνος από τον άλλον (ουαου)
Τι κακό είναι αυτό βρε παιδιά , ας μάθουμε επιτέλους να αναγνωρίζουμε και άλλους πέραν του εαυτού μας!
-
Margarita - Μέλος
από Βανα » 16:36 pm 13 12 2007
( ηταν η απαντηση μου σε μια τοποθετηση της Κατερινας, σχετικα με το ποση σημασια εχει ΤΩΡΑ να μας παρουσιασει ο καθε υποψηφιος τους στοχους του). Την παραθετω λοιπον και εδω :
... πιστευω πως τωρα πια ολοι λιγο πολυ οραματιζονται (αλλοι βεβαια τα ειχαν εξ αρχης, αλλοι επρεπε να τα ''μαθουν'' στην πορεια!!!) τα ιδια πραγματα, απλα αυτο που διαφερει ειναι ο τροπος με τον οποιο τα παραθετουν (διαφορετικος τροπος εκφρασης). Ετσι λοιπον μιας και ολοι εχουν τον ιδιο στοχο, αυτο που μας μενει ειναι να καταλαβουμε σε τι μηκος κυματος κινειται ο καθενας, ωστε να δουμε τι ''συχνοτητα'' εχει, τι ενεργεια θα αποκτησει στο προσεχες μελλον και να καταληξουμε, πριν ψηφισουμε, στο ποσο γρηγορα θα φτασει αυτους τους στοχους. Δεν αρκει μονο να εχουν οραματα, οπως ειπα και στην αρχη, ακομη και οσοι δεν τα ειχαν τα ''απεκτησαν'', σημασια εχει να υλοποιηθουν αυτα που οραματιζονται και να μην μεινουν μονο στα ονειρα![b] Τελος, θελω να πιστευω πως ο καθε υποψηφιος-οραματιστης εχει το γνωθι σ αυτον ... και ως εκ τουτου, δεν οραματιζεται πραγματα αδιανοητα γι αυτον και για τις ικανοτητες ή δυνατοτητες του.[/b]
-
Βανα - Τακτικό μέλος
από Φοίβη » 17:02 pm 13 12 2007
Μαργαρίτα φιλικά πάντα.
Επιπλέον σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσω με τον Ντερβιτσιώτη...οι εκλογές είναι μόλις 2 μέρες μακρυά μέχρι την "Μεγάλη μέρα" (επιτέλους!)...και οι υποψήφιοι θα πρέπει να βρουν ένα τρόπο να ενημερώσουν τους ψηφοφόρους σχετικά με τις θέσεις και το πρόγραμμα του καθενός...
Και για να είμαστε ρεαλιστές και αντικειμενικοί πάνω απόλα η παρατήρηση του Ντερβιτσιώτη είναι σημαντική και χρήζει άμεσης προσοχής (γι' αυτό και την επαναλαμβάνω-και ας γίνομαι κουραστική) για τον εξής λόγο:
Η νεολαία μας όσον αφορα τις πιο μικρές ηλικίες (17-18+) θα τολμούσα να πω ότι δεν είναι πλώρως ενημερωμένη για τις δραστηριότητες της ΝΕΒ....δεν επιρρίπτω ευθύνες σε κανέναν για αυτό έστι;Απλά ο λόγος που τολμώ να κάνω αυτή την παρατήρηση έγκειται στο γεγονός ότι δεν θα ήταν από δημοκρατικής άποψης σωστό την Κυριακή να δωθεί απο τον καθένα μας ψήφος εμπιστοσύνης στον "φίλο" ή στον "γνωστό" ή στον "γκόμενο/να" κτλ.
Δεν υποννοώ ότι αυτό θα συμβεί 100% αλλά μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνια..θα γίνει και αυτό και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό....ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ "ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ"....
Αυτά πάλι από μένα....και πάλι καλή επιτυχία σε όλους....
-
Φοίβη - Τακτικό μέλος
Επιστροφή στο Ανακοινώσεις της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]