ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»
Η ανάρτηση θέματος στην παρούσα ενότητα θα γίνεται μόνον κατόπιν ενημέρωσης των διαχειριστών.Re: ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»
από Βανα » 04:32 am 10 12 2007
-
Βανα - Τακτικό μέλος
Re: ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»
από Dervitsiotis » 11:40 am 10 12 2007
Και για να χαλαρώσουμε λίγο, θυμήθηκα ένα κλασικό ανατολίτικο ανέκδοτο με τον Ναστραντίν Χότζα… και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…
ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!
«Ο Χότζας συναντά ένα συγχωριανό του και ακούει το παράπονό του:
- Το σπίτι, Χότζα μου, είναι πολύ μικρό και δεν χωράμε εκεί μέσα, εγώ, η γυναίκα μου, τα τέσσερα παιδιά μου και οι γονείς μου.
Τότε ο Χότζας, προς μεγάλη έκπληξη του συγχωριανού του, του προτείνει:
- Βάλε μέσα στο σπίτι τις κότες.
Όταν ξαναβρίσκονται τον ρωτάει αν βελτιώθηκε η κατάσταση.
- Τώρα, Χότζα μου, είμαστε ακόμη πιο στριμωχτά, λέει ο κακόμοιρος.
- Ωραία. Βάλε στο σπίτι και τα γουρούνια που έχετε στην αυλή.
- Μα, Χότζα μου, θα γίνει ακόμη χειρότερη η κατάσταση. Αφού ήδη δεν χωράμε εμείς, έχουμε και τις κότες…
Ωστόσο, ο Χότζας επιμένει και ο φίλος μας ακολουθεί τη συμβουλή. Φυσικά τα πράγματα χειροτερεύουν και την επόμενη φορά που βρίσκει το Χότζα περιγράφει την κατάσταση με τα πιο μελανά χρώματα. Ο Χότζας όμως του προτείνει να βάλει στο σπίτι και το άλογο! Σε λίγες μέρες που οι δύο συγχωριανοί συναντιούνται ο φίλος μας έχει φτάσει στα όρια της απόγνωσης:
- Χότζα μου, πριν δεν χωρούσαμε να στρίψουμε, τώρα δεν χωράμε ούτε όρθιοι να σταθούμε.
- Ωραία, λέει ο Χότζας, τώρα βγάλε όλα τα ζώα από το σπίτι.
Την επόμενη φορά που βρέθηκαν ο Χότζας ρώτησε το συγχωριανό του πώς είναι τώρα με το πρόβλημα του χώρου και ο συγχωριανός του του απαντά περιχαρής:
- Τώρα, είμαστε μια χαρά, είμαστε πολύ άνετα στο σπίτι. Ο Αλλάχ να σε έχει καλά, σοφέ Χότζα».
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
-
Dervitsiotis - Τακτικό μέλος
από Βόρειος » 15:16 pm 10 12 2007
-
Βόρειος - Μέλος
από Casperaki » 15:24 pm 10 12 2007
Καλό πολύ Καλό....
-
Casperaki - Μέλος
από Stella » 15:36 pm 10 12 2007
-
Stella - Μέλος
από AMARYLIS » 16:04 pm 10 12 2007
Χαίρομαι που με ωραίο και διακριτικό τρόπο το παραδέχεσαι! Είναι όντως πολλοί! Θα σου πώ μόνο το εξής : εκείνος που φταίει φοβάται το νόμο ενώ εκείνος που δεν φταίει ... τη μοίρα!
Στέλλα, Στελλάκι κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός καλή μου. Στην εξωτερική εμφάνιση, στον εσωτερικό του κόσμο, στα γονίδιά του!Έτσι και σε μια θεατρική παράσταση,ακόμη και οι κομπάρσοι ξεχωριστοί είναι...αλλά ξεχωρίζουν μόνο σαν οντότητες και οχι σαν προσωπικότητες. Και τον ρόλο τον αναλαμβάνουν προκαταβολικά...δεν μπορουν από κομπάρσοι να γίνουν πρωταγωνιστές όταν κλεινουν τη συμφωνία.
Δεν θέλω να πώ κάτι άλλο
Vera,Stella,Olga μπορώ να μάθω τα ονόματά σας,δηλώνω υποστηρίκτριά σας!
-
AMARYLIS - Τακτικό μέλος
από Vera » 19:23 pm 10 12 2007
Επιτέλους απόκτησα επιπλέον μια γυναίκα υποστηρίκτρια.
Αλλά να με στηρίξεις που;
Αν αναφέρεσαι στις εκλογές, δυστυχώς λυπάμαι.
Κάποια άλλη φορά ίσως.
Βοηθούσα και θα συνεχίσω να βοηθάω και ας μην είμαι στο ΔΣ.
Γιατί κάποια που θέλει να στηρίξει και να προσφέρει στη ΝΕ.Β, μπορεί να επιλέξει πολλούς τρόπους να το κάνει.
Α, να μην ξεχνιόμαστε...το όνομά μου Αγγελική.
Θα' θελα κάποτε να γνωριστούμε.
-
Vera - Μέλος
Γιατί οφείλω να ψηφίσω στις εκλογές της Νε.Β.
από Χειμάρρα » 20:00 pm 10 12 2007
-
Χειμάρρα - Τακτικό μέλος
από xylino spathi » 22:08 pm 10 12 2007
Διαβασε καλυτερα πριν απαντησεις σε κατι.
Amarylis:
"Χαίρομαι που με ωραίο και διακριτικό τρόπο το παραδέχεσαι"
Τι ακριβως καταλαβες οτι παραδεχομαι ;
"εκείνος που φταίει φοβάται το νόμο ενώ εκείνος που δεν φταίει ... τη μοίρα!"
Πραγματικα, με εβαλες σε μεγαλο προβληματισμο
-
xylino spathi - Τακτικό μέλος
από CRAVEN » 22:27 pm 10 12 2007
το ίδιο βίντεο μπορείτε να το βρείτε φυσικά και εδω http://nebh.wordpress.com/
-
CRAVEN - Μέλος
- Τοποθεσία: ΑΓ.ΣΑΡΑΝΤΑ, ΆΝΩ ΛΕΣΙΝΙΤΣΑ, Αγ.Ανδρέας, Ριζά, Αθήνα, Πλανήτης Γη!
από ilias » 23:28 pm 10 12 2007
1. Ποια διαφορά έχουν τα 2 "ρεύματα" ως προς τις θέσεις ? Ή πιο απλά γιατί να ψηφίσουμε τον κάθε υποψήφιο έναντι των άλλων ? Βοηθήστε με έτσι ώστε να καθορίσω τα κριτήρια επιλογής μου.
2. Προφανώς στο 15-μελές ΔΣ της ΝΕΒ θα συμμετέχουν εκπρόσωποι και των 2 "ρευμάτων". Είστε έτοιμοι να δουλέψετε όλοι μαζί ή θα έχουμε διαλόγους του επιπέδου των όσων προηγήθηκαν ?
-
ilias - Τακτικό μέλος
από AMARYLIS » 00:01 am 11 12 2007
Βέρα μου, εδώ :
"Τέλεια!!!
Επιτέλους απόκτησα επιπλέον μια γυναίκα υποστηρίκτρια.
Αλλά να με στηρίξεις που;
Αν αναφέρεσαι στις εκλογές, δυστυχώς λυπάμαι.
Κάποια άλλη φορά ίσως.
Βοηθούσα και θα συνεχίσω να βοηθάω και ας μην είμαι στο ΔΣ.
Γιατί κάποια που θέλει να στηρίξει και να προσφέρει στη ΝΕ.Β, μπορεί να επιλέξει πολλούς τρόπους να το κάνει.
Α, να μην ξεχνιόμαστε...το όνομά μου Αγγελική.
Θα' θελα κάποτε να γνωριστούμε."
μου απαντάς σαν Βέρα, Στέλλα ή Όλγα γιατί ως Βέρα τις προάλλες έγραψες αυτό :" Εμείς οι υπόλοιποι 44,τί είμαστε,που βρισκόμαστε,που βαδίζουμε;;"
Ναι, έχεις δίκιο...υπάρχουν πολλοί τρόποι...π.χ να μπαίνουμε στο φόρουμ με 15 nick παίζοντας σε αυτοτελή επεισόδια κάθε φορά!!!!
Παιδιά...έλεος
-
AMARYLIS - Τακτικό μέλος
από thimis_liv. » 00:02 am 11 12 2007
soru για την ενόχληση
- thimis_liv.
- Μέλος
από epgiorgos82 » 00:20 am 11 12 2007
-
epgiorgos82 - Τακτικό μέλος
από Dervitsiotis » 00:31 am 11 12 2007
Ένα μόνο λόγο!!!!... Τι μπορείτε εσείς με αυτά τα μυαλά που κουβαλάτε να πετύχετε για να αξίζετε τον ιδρώτα μας;...
-
από Talk talk » 00:47 am 11 12 2007
Τόσες μέρες παρακολουθώ ανθρώπους που θα έπρεπε να είναι ενωμένοι και να έχουν ένα κοινό όραμα, να έχουν ξεκινήσει έναν μικρό εμφύλιο. Δεν είναι σωστό και δεν δικαιολογείται από τα κίνητρα σας...
Όσοι θέλουν να προσφέρουν μπορούν να το κάνουν είτε ως πρόεδροι, είτε ως αντιπρόεδροι, είτε ως μέλη του ΔΣ είτε ως απλά μέλη της ΝεΒ.
Και για όσους έχουν βάλει υποψηφιότητα, μια συμβουλή: το να ψάχνετε άτομα να έρθουν να σας ψηφίσουν στις 16 Δεκεμβρίου δεν θα βοηθήσει σε τίποτα ούτε την Νεβ ούτε την Βόρεια Ήπειρο. Αν όντως θέλετε να κάνετε τους νέους Βορειοηπειρώτες ενεργούς, ενημερώστε τους για τις δραστηριότητες της ΝεΒ, βρείτε άτομα που έχουν διάθεση να προσφέρουν και να συμμετάσχουν ενεργά τόσο με ιδέες όσο και με πράξεις έτσι ώστε να μεγαλώσει αυτή η "παρέα". Και ονομάζω την ΝεΒ παρέα γιατί αυτό θα έπρεπε να είναι. Να είμαστε μια παρέα, όχι 10 ομάδες.
Αυτά προς το παρόν και καλή επιτυχία σε όλους.
-
Talk talk - Τακτικό μέλος
από Λαζαρος » 01:05 am 11 12 2007
Αν διαθεσεις αυτα τα χρηματα για τους σκοπους που λες τοτε προτιμοτερο ειναι να τα διαθεσεις εκει.
Όσο για τη διαμαχη καλο ειναι να σταματησει. Δεν εχει τοσο σημασια ποιος θα κερδισει τις εκλογες όσο να μη χασουμε όλοι μας την ευγενεια και τη λεβεντια μας. Και κυριως να μη κερδισουμε τις εκλογες αλλα χασουμε τη Νεολαια.
Τα αποοτελεσματα των εκλογων θα δειξουν ποιους ο κοσμος εκτιμαει οτι μπορουν να βοηθησουν, στο μετρο που μπορουν, και αυτο εξ ορισμού στη δημοκρατια είναι η αναδειξη των καταλληλοτερων.
Εγω εκτιμω οτι καταλληλοτεροι για τις θεσεις αυτες δεν ειναι όσοι θελουν πολυ να τις κερδισουν οι ιδιοι αλλα οσοι θελουν αυτες οι θεσεις να αξιοποιηθουν απο ικανους ανθρωπους.
Οι δημοσιοι τσακωμοι δεν βοηθουν την κοινωνια μας, την κοινοτητα μας και την πατριδα μας. Και επι τελους ας μη κανουμε εμεις οι νεοι οτι μας ενοχλει να κανει η προηγουμενη γενια Βορειοηπειρωτων που ειναι λογικο να μην εχουν ζησει σε δημοκρατικη και ευγενικη κοινωνια.
Εγω ειμαι νεος Βορειοηπειρωτης και πιστευω οτι ειμαι καταλληλος να βοηθησω απο μια θεση του ΔΣ της ΝεΒ. Για το λογο αυτο εβαλα υποψηφιοτητα και προσπαθω να εκλεγω.
Όσο θεωρειτε εμας ή εμενα υπευθυνους για την αναστατωση θεωρω οτι καναμε καλα και βαλαμε υποψηφιοτητα. Και αυτο γιατι δεν ειναι σωστο να μη εχει σημασια το αποτελεσμα των εκλογων, δηλαδη ασχετα με το αποτελεσμα να γινουν οι ιδιες δρασεις και τα ιδια προσωπα να εχουν παλι τις ιδιες υπευθυνοτητες κλπ. Επισης οι εκλογες τωρα ειναι πιο ουσιαστικες γιατι απο οτι φαινεται υπαρχουν αντιπαλλοι. Εκλογες χωρις αντιπαλους εκανε και ο Ενβερ Χοτζα, αλλα δεν ειχαν σημασια. Τελος η συμμετοχη μαλλον θα αυξηθει πολυ και λογω της αντιπαλοτητας (υπαρχουν νεοι που θα ερθουν να ψηφισουν ενω πρωτη φορα μαθαινουν για την υπαρξη της οργανωσης) και αυτο ειναι επισης καλο γιατι εστω και ετσι η οργανωση μεγαλωνει.
-
Λαζαρος - Τακτικό μέλος
από Χειμάρρα » 01:21 am 11 12 2007
-
Χειμάρρα - Τακτικό μέλος
από Dervitsiotis » 01:46 am 11 12 2007
Οι "μεγαλύτεροι" που λες δεν ξέρω τι κάνουν... εμένα επέτρεψέ μου να νιώθω ακόμη νεολαίος και ακμαιότατος...
Μετά τιμής και σεβασμού...
Υ.Γ. Λάζαρε, έαν αύριο η ΝΕΒ εξασφαλίσει για αυτά τα φτωχά παιδιά 10.000 ευρώ το χρόνο υποτροφίες για να σπουδάσουν, χαλάλι σας τα 300 ψωροευρά μου... άλλωστε ως εργένης μπορεί να έχω και κανένα τυχερό (πλακίτσα)...
Υ.Γ.2. Στα πόστ με απόψεις απαντάω πάντα με απόψεις, εκτός και εάν έχει κανείς παράπονο... οπότε να το πεί... για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις (αλλιώς πληρώνει τις μπύρες στο μπαρ του Στάνλευ)...
-
από Χειμάρρα » 01:49 am 11 12 2007
-
Χειμάρρα - Τακτικό μέλος
Επιστροφή στο Ανακοινώσεις της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]