[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/prime_links.php on line 121: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/prime_links.php on line 122: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/prime_links.php on line 121: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/prime_links.php on line 122: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4737: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4739: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4740: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4741: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
 Φόρουμ της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών • Προβολή θέματος - ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»
Τώρα είναι 22:57 pm 21 11 2024

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»

Η ανάρτηση θέματος στην παρούσα ενότητα θα γίνεται μόνον κατόπιν ενημέρωσης των διαχειριστών.

Re: ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»

Δημοσίευσηαπό Βανα » 04:32 am 10 12 2007

Άβαταρ μέλους
Βανα
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 11:40 am 10 12 2007

Συγχωρείστε με ξανά που διακόπτω αυτή την μάχη, αυτό το στρίμωγμα να χωρέσετε όλοι στο "μαγαζάκι" της ΝΕΒ, χωρίς κανείς σας να μας πει πως θα μεγαλώσει και θα επεκταθεί αυτό το «σπιτάκι». Μόνο λόγια που θυμίζουν παλιές «κομμουνιστικές» εποχές για το ποιος θα μπει, ποιος θα χωρέσει στην «σάτα» (λεωφορείο), καρφώνοντας ο ένας τον άλλον στον εισπράκτορα… Με απογοητεύεται αυτά που βλέπω, πραγματικά. Καμία ουσιαστική διαμάχη, κανένα σχέδιο, κανένα όραμα για ένα καλύτερο αύριο… ΚΡΙΜΑ…
Και για να χαλαρώσουμε λίγο, θυμήθηκα ένα κλασικό ανατολίτικο ανέκδοτο με τον Ναστραντίν Χότζα… και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…
ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

«Ο Χότζας συναντά ένα συγχωριανό του και ακούει το παράπονό του:
- Το σπίτι, Χότζα μου, είναι πολύ μικρό και δεν χωράμε εκεί μέσα, εγώ, η γυναίκα μου, τα τέσσερα παιδιά μου και οι γονείς μου.
Τότε ο Χότζας, προς μεγάλη έκπληξη του συγχωριανού του, του προτείνει:
- Βάλε μέσα στο σπίτι τις κότες.
Όταν ξαναβρίσκονται τον ρωτάει αν βελτιώθηκε η κατάσταση.
- Τώρα, Χότζα μου, είμαστε ακόμη πιο στριμωχτά, λέει ο κακόμοιρος.
- Ωραία. Βάλε στο σπίτι και τα γουρούνια που έχετε στην αυλή.
- Μα, Χότζα μου, θα γίνει ακόμη χειρότερη η κατάσταση. Αφού ήδη δεν χωράμε εμείς, έχουμε και τις κότες…
Ωστόσο, ο Χότζας επιμένει και ο φίλος μας ακολουθεί τη συμβουλή. Φυσικά τα πράγματα χειροτερεύουν και την επόμενη φορά που βρίσκει το Χότζα περιγράφει την κατάσταση με τα πιο μελανά χρώματα. Ο Χότζας όμως του προτείνει να βάλει στο σπίτι και το άλογο! Σε λίγες μέρες που οι δύο συγχωριανοί συναντιούνται ο φίλος μας έχει φτάσει στα όρια της απόγνωσης:
- Χότζα μου, πριν δεν χωρούσαμε να στρίψουμε, τώρα δεν χωράμε ούτε όρθιοι να σταθούμε.
- Ωραία, λέει ο Χότζας, τώρα βγάλε όλα τα ζώα από το σπίτι.
Την επόμενη φορά που βρέθηκαν ο Χότζας ρώτησε το συγχωριανό του πώς είναι τώρα με το πρόβλημα του χώρου και ο συγχωριανός του του απαντά περιχαρής:
- Τώρα, είμαστε μια χαρά, είμαστε πολύ άνετα στο σπίτι. Ο Αλλάχ να σε έχει καλά, σοφέ Χότζα».

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Βόρειος » 15:16 pm 10 12 2007

Fotini, κερνάω καφέ και εκεί θα σου εξηγήσω τι κοινό έχω με τους υπόλοιπους χρήστες και τι κοινό έχω μαζί σου. Να συνεχίσουμε και μια κουβέντα που αφήσαμε στη μέση.
Άβαταρ μέλους
Βόρειος
Μέλος

Δημοσίευσηαπό Casperaki » 15:24 pm 10 12 2007

Έγραψε πάλι ο Δερβιτσιώτης !!!
Καλό πολύ Καλό....
Άβαταρ μέλους
Casperaki
Μέλος

Δημοσίευσηαπό Stella » 15:36 pm 10 12 2007

Άβαταρ μέλους
Stella
Μέλος

Δημοσίευσηαπό AMARYLIS » 16:04 pm 10 12 2007

ξύλινος έγραψε : "Στην τεταρτη παραγραφο διακρινω μια ηττοπαθεια ή κανω λαθος; Αν στις 16 ειναι στο ΔΣ ολοι αυτοι που αναφερεις εσεις θα εχετε χασει."
Χαίρομαι που με ωραίο και διακριτικό τρόπο το παραδέχεσαι! Είναι όντως πολλοί! Θα σου πώ μόνο το εξής : εκείνος που φταίει φοβάται το νόμο ενώ εκείνος που δεν φταίει ... τη μοίρα!

Στέλλα, Στελλάκι κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός καλή μου. Στην εξωτερική εμφάνιση, στον εσωτερικό του κόσμο, στα γονίδιά του!Έτσι και σε μια θεατρική παράσταση,ακόμη και οι κομπάρσοι ξεχωριστοί είναι...αλλά ξεχωρίζουν μόνο σαν οντότητες και οχι σαν προσωπικότητες. Και τον ρόλο τον αναλαμβάνουν προκαταβολικά...δεν μπορουν από κομπάρσοι να γίνουν πρωταγωνιστές όταν κλεινουν τη συμφωνία.

Δεν θέλω να πώ κάτι άλλο
Vera,Stella,Olga μπορώ να μάθω τα ονόματά σας,δηλώνω υποστηρίκτριά σας!
Άβαταρ μέλους
AMARYLIS
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Vera » 19:23 pm 10 12 2007

Τέλεια!!!
Επιτέλους απόκτησα επιπλέον μια γυναίκα υποστηρίκτρια.
Αλλά να με στηρίξεις που;
Αν αναφέρεσαι στις εκλογές, δυστυχώς λυπάμαι.
Κάποια άλλη φορά ίσως.
Βοηθούσα και θα συνεχίσω να βοηθάω και ας μην είμαι στο ΔΣ.
Γιατί κάποια που θέλει να στηρίξει και να προσφέρει στη ΝΕ.Β, μπορεί να επιλέξει πολλούς τρόπους να το κάνει.
Α, να μην ξεχνιόμαστε...το όνομά μου Αγγελική.
Θα' θελα κάποτε να γνωριστούμε.
Άβαταρ μέλους
Vera
Μέλος

Γιατί οφείλω να ψηφίσω στις εκλογές της Νε.Β.

Δημοσίευσηαπό Χειμάρρα » 20:00 pm 10 12 2007

Άβαταρ μέλους
Χειμάρρα
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό xylino spathi » 22:08 pm 10 12 2007

Βανα, εισαι εκτος θεματος.
Διαβασε καλυτερα πριν απαντησεις σε κατι.

Amarylis:
"Χαίρομαι που με ωραίο και διακριτικό τρόπο το παραδέχεσαι"

Τι ακριβως καταλαβες οτι παραδεχομαι ;

"εκείνος που φταίει φοβάται το νόμο ενώ εκείνος που δεν φταίει ... τη μοίρα!"

Πραγματικα, με εβαλες σε μεγαλο προβληματισμο
Άβαταρ μέλους
xylino spathi
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό CRAVEN » 22:27 pm 10 12 2007

http://www.youtube.com/watch?v=4qtilHeAG4A <-------- κάνε κλίκ εδώ

το ίδιο βίντεο μπορείτε να το βρείτε φυσικά και εδω http://nebh.wordpress.com/
Άβαταρ μέλους
CRAVEN
Μέλος

Τοποθεσία: ΑΓ.ΣΑΡΑΝΤΑ, ΆΝΩ ΛΕΣΙΝΙΤΣΑ, Αγ.Ανδρέας, Ριζά, Αθήνα, Πλανήτης Γη!

Δημοσίευσηαπό ilias » 23:28 pm 10 12 2007

Ερώτηση (στυλ Dervitsioti) :

1. Ποια διαφορά έχουν τα 2 "ρεύματα" ως προς τις θέσεις ? Ή πιο απλά γιατί να ψηφίσουμε τον κάθε υποψήφιο έναντι των άλλων ? Βοηθήστε με έτσι ώστε να καθορίσω τα κριτήρια επιλογής μου.

2. Προφανώς στο 15-μελές ΔΣ της ΝΕΒ θα συμμετέχουν εκπρόσωποι και των 2 "ρευμάτων". Είστε έτοιμοι να δουλέψετε όλοι μαζί ή θα έχουμε διαλόγους του επιπέδου των όσων προηγήθηκαν ?
Άβαταρ μέλους
ilias
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό AMARYLIS » 00:01 am 11 12 2007

xa xa xa xa xa

Βέρα μου, εδώ :

"Τέλεια!!!
Επιτέλους απόκτησα επιπλέον μια γυναίκα υποστηρίκτρια.
Αλλά να με στηρίξεις που;
Αν αναφέρεσαι στις εκλογές, δυστυχώς λυπάμαι.
Κάποια άλλη φορά ίσως.
Βοηθούσα και θα συνεχίσω να βοηθάω και ας μην είμαι στο ΔΣ.
Γιατί κάποια που θέλει να στηρίξει και να προσφέρει στη ΝΕ.Β, μπορεί να επιλέξει πολλούς τρόπους να το κάνει.
Α, να μην ξεχνιόμαστε...το όνομά μου Αγγελική.
Θα' θελα κάποτε να γνωριστούμε."

μου απαντάς σαν Βέρα, Στέλλα ή Όλγα γιατί ως Βέρα τις προάλλες έγραψες αυτό :" Εμείς οι υπόλοιποι 44,τί είμαστε,που βρισκόμαστε,που βαδίζουμε;;"
Ναι, έχεις δίκιο...υπάρχουν πολλοί τρόποι...π.χ να μπαίνουμε στο φόρουμ με 15 nick παίζοντας σε αυτοτελή επεισόδια κάθε φορά!!!!

Παιδιά...έλεος
Τελευταία επεξεργασία από AMARYLIS και 00:04 am 11 12 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
AMARYLIS
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό thimis_liv. » 00:02 am 11 12 2007

τι γίνετε ρε πόλεμος γίνετε ι εκλογές?

soru για την ενόχληση
thimis_liv.
Μέλος

Δημοσίευσηαπό epgiorgos82 » 00:20 am 11 12 2007

Τελευταία επεξεργασία από epgiorgos82 και 00:53 am 11 12 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
epgiorgos82
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 00:31 am 11 12 2007

Δώστε μου ένα λόγο να χαλάσω 300 Ευρώ, συν την κούραση, για να έρθω να ψηφίσω και να μην τα δώσω σε ένα οικοτροφείο που φιλοξενεί παιδιά από την Βόρειο Ήπειρο... Η να τα δώσω στο χωριό μου να βάλουμε 3 πλατάνια για να έχω ίσκιο όταν γεράσω...
Ένα μόνο λόγο!!!!... Τι μπορείτε εσείς με αυτά τα μυαλά που κουβαλάτε να πετύχετε για να αξίζετε τον ιδρώτα μας;...
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Talk talk » 00:47 am 11 12 2007

Καταρχήν συγχαρητηρια για το βίντεο, είναι πάρα πολύ ωραίο, μου θυμίζει πολύ ομως πολιτική διαφήμιση και δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό...

Τόσες μέρες παρακολουθώ ανθρώπους που θα έπρεπε να είναι ενωμένοι και να έχουν ένα κοινό όραμα, να έχουν ξεκινήσει έναν μικρό εμφύλιο. Δεν είναι σωστό και δεν δικαιολογείται από τα κίνητρα σας...

Όσοι θέλουν να προσφέρουν μπορούν να το κάνουν είτε ως πρόεδροι, είτε ως αντιπρόεδροι, είτε ως μέλη του ΔΣ είτε ως απλά μέλη της ΝεΒ.

Και για όσους έχουν βάλει υποψηφιότητα, μια συμβουλή: το να ψάχνετε άτομα να έρθουν να σας ψηφίσουν στις 16 Δεκεμβρίου δεν θα βοηθήσει σε τίποτα ούτε την Νεβ ούτε την Βόρεια Ήπειρο. Αν όντως θέλετε να κάνετε τους νέους Βορειοηπειρώτες ενεργούς, ενημερώστε τους για τις δραστηριότητες της ΝεΒ, βρείτε άτομα που έχουν διάθεση να προσφέρουν και να συμμετάσχουν ενεργά τόσο με ιδέες όσο και με πράξεις έτσι ώστε να μεγαλώσει αυτή η "παρέα". Και ονομάζω την ΝεΒ παρέα γιατί αυτό θα έπρεπε να είναι. Να είμαστε μια παρέα, όχι 10 ομάδες.

Αυτά προς το παρόν και καλή επιτυχία σε όλους.
Άβαταρ μέλους
Talk talk
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Λαζαρος » 01:05 am 11 12 2007

Δερβιτσωτη,
Αν διαθεσεις αυτα τα χρηματα για τους σκοπους που λες τοτε προτιμοτερο ειναι να τα διαθεσεις εκει.

Όσο για τη διαμαχη καλο ειναι να σταματησει. Δεν εχει τοσο σημασια ποιος θα κερδισει τις εκλογες όσο να μη χασουμε όλοι μας την ευγενεια και τη λεβεντια μας. Και κυριως να μη κερδισουμε τις εκλογες αλλα χασουμε τη Νεολαια.
Τα αποοτελεσματα των εκλογων θα δειξουν ποιους ο κοσμος εκτιμαει οτι μπορουν να βοηθησουν, στο μετρο που μπορουν, και αυτο εξ ορισμού στη δημοκρατια είναι η αναδειξη των καταλληλοτερων.
Εγω εκτιμω οτι καταλληλοτεροι για τις θεσεις αυτες δεν ειναι όσοι θελουν πολυ να τις κερδισουν οι ιδιοι αλλα οσοι θελουν αυτες οι θεσεις να αξιοποιηθουν απο ικανους ανθρωπους.
Οι δημοσιοι τσακωμοι δεν βοηθουν την κοινωνια μας, την κοινοτητα μας και την πατριδα μας. Και επι τελους ας μη κανουμε εμεις οι νεοι οτι μας ενοχλει να κανει η προηγουμενη γενια Βορειοηπειρωτων που ειναι λογικο να μην εχουν ζησει σε δημοκρατικη και ευγενικη κοινωνια.
Εγω ειμαι νεος Βορειοηπειρωτης και πιστευω οτι ειμαι καταλληλος να βοηθησω απο μια θεση του ΔΣ της ΝεΒ. Για το λογο αυτο εβαλα υποψηφιοτητα και προσπαθω να εκλεγω.
Όσο θεωρειτε εμας ή εμενα υπευθυνους για την αναστατωση θεωρω οτι καναμε καλα και βαλαμε υποψηφιοτητα. Και αυτο γιατι δεν ειναι σωστο να μη εχει σημασια το αποτελεσμα των εκλογων, δηλαδη ασχετα με το αποτελεσμα να γινουν οι ιδιες δρασεις και τα ιδια προσωπα να εχουν παλι τις ιδιες υπευθυνοτητες κλπ. Επισης οι εκλογες τωρα ειναι πιο ουσιαστικες γιατι απο οτι φαινεται υπαρχουν αντιπαλλοι. Εκλογες χωρις αντιπαλους εκανε και ο Ενβερ Χοτζα, αλλα δεν ειχαν σημασια. Τελος η συμμετοχη μαλλον θα αυξηθει πολυ και λογω της αντιπαλοτητας (υπαρχουν νεοι που θα ερθουν να ψηφισουν ενω πρωτη φορα μαθαινουν για την υπαρξη της οργανωσης) και αυτο ειναι επισης καλο γιατι εστω και ετσι η οργανωση μεγαλωνει.
Άβαταρ μέλους
Λαζαρος
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Χειμάρρα » 01:21 am 11 12 2007

Άβαταρ μέλους
Χειμάρρα
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 01:46 am 11 12 2007

Αγαπητέ Στέλιο, έχεις απόλυτο δίκιο... το παραπάνω ποστς μπήκε πονηρά "διαβολικά"... κάτι σαν δόλωμα ας πούμε... για να καταλάβω απλά εάν διαβάζετε όλοι εσείς οι υποψήφιοι εμάς τους υπόλοιπους πληβείους ή όχι... ζητάω ειλικρινά συγνώμη...
Οι "μεγαλύτεροι" που λες δεν ξέρω τι κάνουν... εμένα επέτρεψέ μου να νιώθω ακόμη νεολαίος και ακμαιότατος...
Μετά τιμής και σεβασμού...

Υ.Γ. Λάζαρε, έαν αύριο η ΝΕΒ εξασφαλίσει για αυτά τα φτωχά παιδιά 10.000 ευρώ το χρόνο υποτροφίες για να σπουδάσουν, χαλάλι σας τα 300 ψωροευρά μου... άλλωστε ως εργένης μπορεί να έχω και κανένα τυχερό (πλακίτσα)...

Υ.Γ.2. Στα πόστ με απόψεις απαντάω πάντα με απόψεις, εκτός και εάν έχει κανείς παράπονο... οπότε να το πεί... για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις (αλλιώς πληρώνει τις μπύρες στο μπαρ του Στάνλευ)...
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Χειμάρρα » 01:49 am 11 12 2007

Δεκτή η συγγνώμη :-)
Άβαταρ μέλους
Χειμάρρα
Τακτικό μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ανακοινώσεις της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχει 1 μέλος συνδεδεμένο: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 1 επισκέπτης (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Login Form