[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/prime_links.php on line 121: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/prime_links.php on line 122: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4737: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4739: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4740: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4741: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
 Φόρουμ της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών • Προβολή θέματος - ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»
Τώρα είναι 05:12 am 12 12 2024

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»

Η ανάρτηση θέματος στην παρούσα ενότητα θα γίνεται μόνον κατόπιν ενημέρωσης των διαχειριστών.

Re: ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»

Δημοσίευσηαπό Λαζαρος » 03:13 am 22 11 2007

Και μια διευκρινιση. Τα παιδια που ηρθαν να ρωτησουν δεν ειναι της Χαριλαου Τρικουπη. Ηταν ειτε σε εντελως διαφορεικους χωρους ο καθε ενας είτε σε κανενα (όπως εγω) Οσο για την τοποθετηση καποιου αγνωστου απο διευθυνση του ΠΑΣΟΚ (αν αληθευει και αν αληθευει δεν με απασχολει καθολου μα καθολου) δεν αναιρει το δικιο μας ούτε τη συμπεριφορα σας
Άβαταρ μέλους
Λαζαρος
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό kotsos » 04:40 am 22 11 2007

kotsos
Μέλος

Δημοσίευσηαπό Iokasti » 09:46 am 22 11 2007

Καλημέρα σε όλους,

Τελικά θα πάρει πολύ χρόνο να καθαριστεί η κατινιά από το DNA μας.
Αυτό που διαπιστώνω μετά λύπης τις τελευταίας ημέρες είναι ότι,οτι φτύνουμε σήμερα το γλύφουμε αύριο.
Είμαι μέλος του Δ.Σ της ΝεΒ και αρκετά προβληματισμένη με την συμπεριφορά κάποιων ατόμων οι οποίοι αποφάσισαν ( και πολύ καλά έκαναν) να θέσουν εαυτόν στη κρίση των ψηφοφόρων , όσον φορά τη νεα σύνθεση του Δ.Σ.
Δεν είμαι προβληματισμένη με την υποψηφιότητα των ατόμων αυτών, άλλωστε η προσδοκία της ΝεΒ ήταν εξαρχής η ανανέωση του Δ.Σ. της.
Είμαι προβληματισμένη με το γεγονός ότι τα άτομα αυτά προσπαθουν να γίνουν μέρος ενός θεσμού τον οποίον αυτή τη στιγμή τον έχουν ντύσει με τα χειρότερα επίθετα, θεωρούν άξεστους τα μέλη τους και κυρίως χαμηλού μορφωτικού επιπέδου ή καλύτερα λαϊκού επιπέδου ( ξέρετε χωρίς πιάνο γαλλικά, μπαλέτο.... τα γνωστά),ταυτίζουν την ένωση με πρόσωπα και όχι με τα μέλη της, κατηγορούν για τσιφλίκια και προσπαθούν να φέρουν ένα ίδιο τσιφλίκι στη Νεολαία.
Δεν είναι μεμονωμένα πρόσωπα δυσαρεστημένα με την κατάσταση της διοίκησης της νεολαίας και με οράματα, θέληση και βούληση να διορθώσουν αυτά που σίγουρα έχουν ξεφύγει από το τωρινό και παλαιότερο Δ.Σ.
Είναι ένα σύνολο ατόμων που δεν τους αρέσει η φάτσα της κοπελιάς αλλά οι καμπύλες της .... σχέτη απόλαυση.... και επειδή η κοπελιά δεν κάθεται τι πιο καλύτερο να της πούνε .... με σένα .... ούτε η τελευταία στη γή να ήσουν.
Βέβαια μερικοί παρόλο που εχουν πρόβλημα με τη μούρη, είχαν τα κότσια να τα κάνουν όλα πέρα γιατί τους ενδιαφέρουν περισσότερο οι καμπύλες.
Το μοναδικό αίτημα που θέτουμε όλοι αυτές τις ημέρες είναι να βγούν οι ψηφοφόροι.
Είναι λίγοι αυτοί που ενδιαφέρονται να μάθουν τι έχουν να μας πούν αυτοί οι ψηφοφόροι, τα οράματα τους, τις φιλοδοξίες τους για την καλή πρόοδο της Β/Η.

Καλημέρα και πάλι σύντροφοι.... μια και είναι της μοδός να αποκαλύψεις τις κομματικές προτιμήσεις.
Άβαταρ μέλους
Iokasti
Μέλος

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 11:37 am 22 11 2007

Συγνώμη για την διακοπή της τόσο ενδιαφέρουσας συζήτησης σας, αλλά θα θελα να θέσω μερικά βασικά ερωτήματα προς όλους τους "συνομώτες": νυν, πρώην, μελλοντικούς, λαυράκια και λούτσους:

1. Πιο είναι το βασικό «διακύβευμα» των εκλογών, πέραν της ανανέωσης της διοίκησης;

2. Τα παιδιά του ΔΣ και ο πρόεδρος κάνανε φιλότιμες προσπάθειες την τελευταία τριετία. Ουδείς τέλειος όμως. Τι κατά την γνώμη σας πρέπει να διορθώσουμε στην λειτουργία της ΝΕΒ;

3. Δύναται η ΝΕΒ να εκπροσωπήσει του εν Ελλάδι νέους βορειοηπειρώτες (50.000+ τον αριθμό*) μετά την λήψη της υπηκοότητας, και εάν ναι για ποια ζητήματα;

4. Τι μπορεί να κάνει η ΝΕΒ για την συνένωση του ΒΗ puzzle συλλόγων;

Υ.Γ. Τώρα νομίζω ότι έχετε χρόνο να εκθέσετε τις απόψεις σας... ή μήπως τελικά δεν έχετε ουσιαστικές διαφορές;
Η μήπως ακόμη χειρότερα δεν έχετε καθόλου απόψεις;...
Τώρα που "αποκαλύφθηκαν" οι παρατάξεις... δεν μπορεί, κάποιος από εσάς θα έχει κάτι ουσιαστικό να προτείνει... Εάν δεν υπάρχουν ουσιαστικά ζητήματα να εκθέσετε, προτείνω να φτιάξουμε ένα φωτογραφικό άλμπουμ με photovote... Φτου σας μην σας ματιάσω...

* Η προσθήκη του αριθμού έγινε για λόγους αντίληψης της σκληρής πραγματικότητας... ή αλλιώς "είμαστε ΛΑΟΟΟΟΣ!!!" και δεν μας εκπροσωπούν οι "300" ψηφοφόροι της ΝΕΒ... Τα ελλαδίτικα "κόμματα" το έχουν καταλάβει και έχουν ξεκινήσει ουσιαστικές προσπάθειες προσέγγισης αξιόλογων ανθρώπων που θα μπορούν να "γιομίσουν την γνώμη" του μέσου Βορειοηπειρώτη (γιατί όπως λέει και ο Λάκης: φοβού το μυαλό του μεσου έλληνα)!!! Και αυτό το μυαλό έχει περισσότερη ¨κατινιά" από των αυτόκλητων "και καλά ηγετών" του!!!
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό CRAVEN » 13:11 pm 22 11 2007

Βασικά, μια διαδικασία θέσεων και απόψεων πιστεύω πως επιβάλεται!

Σύμφωνα με το ˝κατεστημένο˝ Δ.Σ. η αναβολή των εκλογών έγινε λόγω υπερβολικών υποψηφιοτήτων και σαν φυσικό επακόλουθο την έλλειψη επαρκούς χρόνου για την παράθεση των επιχειρημάτων απ τους υποψηφίους (δεσποινίς Ιοκάστη υποψήφιοι λέγονται όχι ψηφοφόροι σαν μέλος του Δ.Σ. οφείλετε να γνωρίζετε την ορολογία τουλάχιστον!).

Θα φανεί απ τις επόμενες διαδικασίες κατά πόσον αυτή η μετάθεση των εκλογών έγινε λόγω αυτού του υπερβολικού αριθμού, αλλά κάτι μου λέει πως και πάλι 2μιση ώρες θα είναι οι διαδικασίες και κανένα επιχείρημα/πρόταση δεν θα ακουστεί.

Η νεολαία ανήκει στους ΝΕΟΥΣ…
Άβαταρ μέλους
CRAVEN
Μέλος

Τοποθεσία: ΑΓ.ΣΑΡΑΝΤΑ, ΆΝΩ ΛΕΣΙΝΙΤΣΑ, Αγ.Ανδρέας, Ριζά, Αθήνα, Πλανήτης Γη!

Δημοσίευσηαπό Iokasti » 21:59 pm 22 11 2007

Γραψτε λαθος k. Craven,

Εκτος αν δεν επιτρεπονται τα λαθη

εγινε μετατροπη σε ελληνικα
Τελευταία επεξεργασία από Anonymous και 22:07 pm 22 11 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: και εσεις αν θελετε γραψτε ελληνικα
Άβαταρ μέλους
Iokasti
Μέλος

Δημοσίευσηαπό Βανα » 23:30 pm 22 11 2007

Λιγο off, αλλα δεν καταλαβα με ποια σειρα ''παρελασουν'' οι υποψηφιοι. Προτεινω, ακομη και για μια καλυτερη αναγνωση, να χρησιμοποιηθει μια ''λογικη'' σειρα, οπως π.χ η αλφαβητικη.

Σας ευχαριστω και ευχομαι ολοι εμεις -οι ψηφοφοροι- να σας ''κρινουμε'' περισσοτερο αντικειμενικα και λιγοτερο υποκειμενικα !

Καλη επιτυχια!
Άβαταρ μέλους
Βανα
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό CRAVEN » 12:26 pm 23 11 2007

Δεν πιστεύω πως είναι καθόλου off topic, μιας και το post με τις υποψηφιότητες έχει κλειδώσει. Τι πιο λογικό οι υποψήφιοι να βρίσκονται στη λίστα με αλφαβητική σειρά, σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες (εθνικές ή μη) ακόμη και στο πιο παρακμιακό κρατίδιο υπάρχει αλφαβητική σειρά στις εκλογικές διαδικασίες. Το αστείο θα είναι η ίδια ακριβώς σειρά να υπάρχει και στο πραγματικό ψηφοδέλτιο.

Υ.Γ. Προς Ιοκάστη: Τα λάθη, είναι έργο ανθρώπινο η συγχώρεση είναι έργο θεϊκό. Όπως και να’χει παραδοχή λάθους από μέλος του ΔΣ είναι μία καλή αρχή.
Άβαταρ μέλους
CRAVEN
Μέλος

Τοποθεσία: ΑΓ.ΣΑΡΑΝΤΑ, ΆΝΩ ΛΕΣΙΝΙΤΣΑ, Αγ.Ανδρέας, Ριζά, Αθήνα, Πλανήτης Γη!

-Α-Β-Γ-Δ-.......

Δημοσίευσηαπό Βασίλης » 14:38 pm 23 11 2007

Υποψήφιοι Διοικητικού Συμβουλίου

1. ΒΕΙΖΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
2. ΓΚΙΖΕΛΗ ΓΑΛΗΝΗ
3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
4. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
5. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
6. ΓΚΙΟΚΑ ΕΛΕΝΗ
7. ΓΚΟΥΝΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
8. ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΝΗ
9. ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ- ΡΑΙΜΟΝΤΑ
10. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
11. ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
12. ΖΩΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
13. ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΠΥΡΟΣ
14. ΚΑΛΥΒΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
15. ΚΑΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
16. ΚΑΤΣΑΛΙΔΑΣ ΑΡΗΣ
17. ΚΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΑ
18. ΚΙΚΙΝΑ ΜΑΡΛΕΝΑ
19. ΚΙΤΣΑΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
20. ΚΟΥΡΗΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ
21. ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
22. ΚΩΤΣΙΑΣ ΘΥΜΙΟΣ
23. ΚΩΤΣΙΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
24. ΛΙΑΓΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
25. ΛΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
26. ΛΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
27. ΜΗΤΣΙΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
28. ΜΠΑΚΟΥ ΙΛΝΤΑ
29. ΜΠΑΡΚΑΣ ΗΛΙΑΣ
30. ΜΠΕΡΕΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
31. ΜΠΙΤΣΙΟΥΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ
32. ΜΠΟΛΑΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
33. ΝΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
34. ΝΤΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
35. ΝΤΟΥΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
36. ΝΤΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
37. ΠΑΝΤΟΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ
38. ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
39. ΠΕΚΟΣ ΝΙΚΟΣ
40. ΠΥΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
41. ΣΕΛΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ
42. ΣΕΛΛΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ
43. ΣΙΩΝΗ ΜΕΛΙΝΑ
44. ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
45. ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ
46. ΤΖΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
47. ΤΣΙΑΚΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
48. ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

Υποψήφιοι για την Ελεγκτική επιτροπή

1. ΓΙΩΤΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
2. ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3. ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
4. ΤΣΙΠΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
5. ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΩΤΗΣ
6. ΦΩΤΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ.
Άβαταρ μέλους
Βασίλης
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό ΝΕΦΕΛΗ » 14:51 pm 23 11 2007

έτσι ειναι πιο σωστό
Άβαταρ μέλους
ΝΕΦΕΛΗ
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Χειμάρρα » 02:19 am 24 11 2007

Λόγω της αδυναμίας χρήσης παραθέσεων, οι οποίες ήταν πολύ απαραίτητες αυτή τη φορά, την τοποθέτησή μου επί του θέματος μπορείτε να τη δειτε στο http://neb.gr/phpBB2/viewtopic.php?f=12&p=22387#p22387

ελπίζω στην κατανόηση των διαχειριστών...

...
Τελευταία επεξεργασία από Χειμάρρα και 11:36 am 24 11 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Χειμάρρα
Τακτικό μέλος

Ειρήνη Ημίν

Δημοσίευσηαπό Χειμάρρα » 02:34 am 24 11 2007

Άβαταρ μέλους
Χειμάρρα
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό priest 2 » 04:20 am 24 11 2007

Άβαταρ μέλους
priest 2
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Λαζαρος » 04:54 am 24 11 2007

Σχετικα με τα ονοματα των υποψηφιων θελω να διευκρινισω οτι ο "Κωτσιας Θυμιος" δεν ειναι συγγενης μου και προκειται για απλη συνωνυμια. Αυτο επειδη ακουγεται οτι πηγαινουν δυο-δυο να κερδισουν τις εκλογες. Εγω ειμαι ενας απο τους ανθρωπους που συμμετεχω σε μια συμμαχια με αξιολογα ατομα που εκτιμω οτι μπορουν και θελουν να βοηθησουν την πατριδα μας.

Οσο για την αυτοπεποιθηση μου δεν πηγαζει απο τις πιθανοτητες που εχουμε να κερδισουμε τις εκλογες (δεν υπαρχουν εξαλλου και δημοσκοπησεις), αλλα απο τη θεληση μας να πραγματοποιησουμε τα οραματα μας για τους νεους για την κοινοτητα μας και για την πατριδα μας και ελπιζω οι νεοι να αισθανονται την αναγκη της πατριδας για βοηθεια απο τα παιδια της.
Απο την αλλη δεν ειμαι μηδενιστης ως προς το εργο της οργανωσης. Όμως πιστεω οτι θα επρεπε να γινουν περισσοτερα και κυριως σημαντικα και κεραια πραγματα για την κοινοτητα μας για τους νεους μας και για τις πατρογονικες μας εστιες.
Επισης δεν εχω καμια προσωπικη φιλοδοξια να αναδειχθω και να γινω διασημος απο καποια θεση προβολης που να προερχεται απο τη δραση μου στα κοινα. Και αυτο γιατι βρισκομαι σε φαση της ζωης μου που ειναι γεματη με μεγαλες επιτυχιες ασχετες με τα Βορειοηπειρωτικα. Ομως δεν αισθανομαι οτι θα βρω την ησυχια στη συνειδηση μου αν δεν θεσω τον εαυτο μου στην υπηρεσια της πατριδας μου (δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανω ειναι ομως η πρωτη φορα που θετω τον εαυτο μου στην κριση των νεων συμπατριωτων μου και αυτο δεν το κανει καποιος που σκεφτεται την εικονα του. Δεν υπαρχει περιπτωση να εχω καλυτερη εικονα οταν βγω απο τη διαδικασια αυτη και το ξερω, ομως αποφασισα οτι δεν μπορω να μη το κανω).
Οσο για τις θεσεις μου νομιζω πολλοι τις γνωριζετε απο τις τοσες δημοσιευσεις μου, αλλα παρολα αυτα θα τις ανακεφαλαιωσω.
Άβαταρ μέλους
Λαζαρος
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό RIZIOTHS » 12:07 pm 24 11 2007

«Χειμάρρα» παρακολουθώ τα γραφόμενα σου και σε ευχαριστώ, γιατί με εκφράζουν απόλυτα. Πάντα πίστευα ότι υπάρχουν άτομα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά .
RIZIOTHS
Μέλος

Δημοσίευσηαπό Olga » 13:45 pm 24 11 2007

Κι εγώ παρακολουθώ εδώ και μέρες τα γραφόμενα στο Φόρουμ και διασκεδάζω...
Διασκεδάζω με τους πάντες και τα πάντα.
Μήπως θα έπρεπε να γυρίσουμε καμιά θεατρική παράσταση;
Μας αρμόζει, γιατί μόνο για θέατρα είμαστε.
Ήμουν κι εγώ υποψήφια, αλλά ζήτησα να με διαγράψουν, γιατί εγώ τη Νε. Β. αλλιώς τη γνώρισα και την είδα. Και ακριβώς έτσι μου άρεσε, γι' αυτό και έγινα μέλος, γι' αυτό και είμαι και γράφω στην παρέα του Φόρουμ της Νε. Β.
Απαξιώ πλέον, γιατί οι ιστορίες των μεγαλυτέρων, συνεχίζονται και σε εμάς τους νέους.
Μια νέα τάξη πραγμάτων πάει να δημιουργηθεί στους κόλπους μας, μια νέα τάξη που θυμίζει την πάλη των τάξεων στην Αλβανία.
Αν είμαστε συνεχιστές αυτού του καθεστώτος και έχουμε στο μυαλό μας αυτές τις αντιλήψεις, καλύτερα να αποχωρήσουμε ή όποιος συνεχίσει να είναι συνηδειτοποιημένος γι' αυτό που θα αναλάβει.
Είναι εύκολο να κατηγορείς και να γκρεμίζεις κάτι υπάρχον και πολλοί από μας το έχουν καταλάβει...και γρήγορα-γρήγορα πάνε να το εφαρμόσουν.
Το αύριο μετά από όλα αυτά που συνέβησαν, μπορεί να το φανταστεί κάποιος;
Εγώ δεν έχω τη διάθεση να συνεχίσω, αλλά όλοι εσείς που πιστεύετε σε αυτό το Σύλλογο, παλέψτε όχι μόνο η Νε.Β. να κρατηθεί στο ύψος της, αλλά και να μεγαλουργήσει για πολλά ακόμα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Olga
Μέλος

Δημοσίευσηαπό Olga » 14:00 pm 24 11 2007

[quote="Λαζαρος"]. Εγω ειμαι ενας απο τους ανθρωπους που συμμετεχω σε μια συμμαχια με αξιολογα ατομα που εκτιμω οτι μπορουν και θελουν να βοηθησουν την πατριδα μας.
[/quote]

"Συμμαχία"

Σαν πρώτη ανάγνωση ο νους μου πήγε στη Συυμαχία του ΝΑΤΟ, μετά στης Βαρσοβίας.
Μήπως κάνω λάθος και είναι η Συμμαχία για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου;

" εκτιμω οτι μπορουν και θελουν να βοηθησουν την πατριδα μας."

Ξαφνικά όλοι ...έτσι ξαφνικά θυμηθήκαμε την Πατρίδα.
Η Πατρίδα εκεί ήταν από αιώνες...εμείς που είμασταν;
Τι έκανες Λάζαρε, τόσα χρόνια και ξαφνικά τώρα θυμήθηκες την Πατρίδα;
Άβαταρ μέλους
Olga
Μέλος

Δημοσίευσηαπό RIZIOTHS » 14:30 pm 24 11 2007

Ολγα σε παρακαλώ όχι και τόσο αξία στο άτομο ............."Συμμαχία" που αλλού είναι, αλλού πατάει, αλλού υπάρχει, αλλα γράφει, αλλα λέει και γενικότερα δεν ξέρει γιατι υπάρχει.
RIZIOTHS
Μέλος

Δημοσίευσηαπό ΜΠΑΤΖΑΚΗΣ » 14:34 pm 24 11 2007

Ο ΜΠΑΤΖΑΚΗΣ φιλοι μου δεν δέχετε απο κανεναν να αμφησβιτιθει η προσωπικοτιτα μου, αλλά απογοιτευεται να διαβαζη τοποθετισεις καπιων που θελουν να ρηξουν κατο το εργο μας
Μπορει να μην εχω τα σχολεια που εχετε μερικοι εξηπνοι,αλλα μεχρι εκει.
Ποιος ειπε οτι η ΝΕΒ θελει αποκλιστικα ατομα πανεπιστημιου.Αλλιως ας αλλαξει ονομα.Πολυ ψηλα εχεται δει τον αμανε.
Ας αναλογηθει ο καθενας μας τη εχει κανει γι αυτη τη ΝΕΟΛΑΙΑ που με τόσο αγωνα φτιαχτηκε.
Ποιος βοιθισε εστω και ελαχιστα;
Ακουω απο τον καθέναν σας να μαθω.
Ο Μπατζακης έδεινε τζαμπα το μαγαζι για τις εκδηλοσεις, εδινε χρηματικη βοηθεια, ετρεχε για βιβλια, βροντοφοναζε στη Κοτζια και στη Σταδιου.
Κανενα παιδι απο το ΔΣ δε χοραει αμφισβιτισει..Οταν εμεις καναμε τον αγονα για να φτασει η Νεολαια εδω που σιμερα βρισκεται και ειναι αξια ζηλιας απο ολους, εσεις που εισασταν φιλοι "κατηγοριτες".
Ρωτήστε προτα, μάθετέ τι ακριβος καναμε και θα κανουν τα υπολοιπα παιδια...και αναλογιθειτε τι θα κανετε κι εσεις.
Γεια σας απο το Μπατζακη
ΜΠΑΤΖΑΚΗΣ

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ανακοινώσεις της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχει 1 μέλος συνδεδεμένο: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 1 επισκέπτης (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Login Form