ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΤΟ Μέλλον,Η Αυτονομία,Η Ανεξαρτησία,Η Ένωση
Συντονιστής: Νέοι
Re: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΤΟ Μέλλον,Η Αυτονομία,Η Ανεξαρτησία,Η Ένωση
από Dervitsiotis » 05:27 am 17 03 2008
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
-
Dervitsiotis - Τακτικό μέλος
από lazos » 11:34 am 17 03 2008
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
-
lazos - Συντονιστής
από poison » 02:24 am 18 03 2008
Δεν ήθελα εξαρχής να εμπλακώ σε προσωπικές αντιμαχίες εδώ μέσα, παρά μόνο να εκφράσω την προσωπική άποψή μου επί του θέματος. Όμως πολλοί εδώ μέσα, επειδή η γνώμη μου ήταν διαφορετική από την δική τους, με χαρακτήρισαν διεθνιστή, Αλβανό εθνικιστή, κομμουνιστή και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Φαίνεται ότι μέχρι εκεί φτάνει η σκέψη τους: όποιος διατυπώνει άποψη διαφορετική είναι κάτι από τα παραπάνω, αδυνατούν να καταλάβουν ότι αυτή είναι η δική μου εκδοχή του για την αλήθεια, χωρίς υστεροβουλίες και απώτερους σκοπούς.
Επειδή όμως εκφράζεσαι για μένα και με χαρακτηρίζεις χωρίς καν να με γνωρίζεις, θα σου απαντήσω με το ίδιο ύφος.
1. Για ποιον κομισάριο του πλήθους μιλάς; Και για ποια πόστα που έχασα το 89 με την πτώση του τείχους; Τι είδους κομισάριος θα γινόμουν και τι πόστα θα είχα σε ηλικία 11 χρονών, όταν έφυγα από την Αλβανία; Μάθε λοιπόν πως ούτε εγώ ούτε κανένα μέλος της οικογένειας μου υπήρξε ούτε κομισάριος, ούτε χαφιές ούτε τίποτα άλλο απ’ αυτά. Ήμασταν καθημερινοί άνθρωποι που ζούσαμε με τον ιδρώτα μας και όχι παράσιτα που ζουν σε βάρος άλλων, ξέρεις αυτών που είχαν τότε όλα τα πόστα. Αλήθεια, δεν ξέρεις ότι αυτοί που είχαν τότε τα πόστα οι ίδιοι τα έχουν και τώρα; Αυτοί που τότε ήταν οι πιο φλογεροί κομμουνιστές και τώρα έγιναν οι μεγαλύτεροι πατριώτες; Πρέπει να ψάξεις πολύ για να τους βρεις; Πρέπει να σου δώσω παραδείγματα; Δεν ξέρεις για άτομα που «δραπέτευσαν» στην Ελλάδα την εποχή του Χότζα και της πάλης των τάξεων, ενώ την ίδια στιγμή τα παιδιά τους αντί να θεωρηθούν θιγμένοι, έμπαιναν στα αλβανικά πανεπιστήμια;
2. Όσον αφορά αυτούς που μίλησαν την εποχή του Χότζα και υπέστησαν βασανιστήρια και τιμωρίες, δεν διεκδίκησα τον ρόλο του εκπροσώπου τους, μάλλον εσύ το κάνεις αυτό: Για ποια γενιά μου που τους πρόδωσε μου μιλάς; Αλήθεια, ξέρεις κάποιον από αυτούς που να κατέχει κάποιο πόστο σήμερα; Από ποιους απογοητεύτηκαν; Άλλαξε τίποτα στα άτομα που κατέχουν τα πόστα τότε και σήμερα; Δεν ξέρεις ότι στα περισσότερα σωματεία και ομοσπονδίες μας διοικούν πρώην γλείφτες και ρουφιάνοι του καθεστώτος;
3. Όσον αφορά αυτό που είπα για τα ονόματα, φαίνεται ότι δεν το κατάλαβες, γι’ αυτό και θα στο ξαναπώ όσο πιο ευθέως μπορώ; Αλήθεια, δεν γνωρίζεις άτομα που στον καιρό του Χότζα δεν έδιναν στα παιδιά τους ούτε ελληνικά ονόματα, αλλά τα ονομάτιζαν Arben, Ilir και Arian, τώρα να είναι οι μεγαλύτεροι πατριώτες και να το παίζουν οι πιο ακραιφνείς «αντιαλβανοί». Δεν είναι αυτό υποκρισία; Που ήταν τότε όλοι αυτοί οι πατριώτες; Αφού ένιωθαν ανέκαθεν τόσο πατριώτες, γιατί δεν έκαναν αυτό που έκανε και ο πατέρας μου, να δώσουν δηλαδή στα παιδιά τους το όνομα των παππούδων τους; Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν το παίζω περισσότερο Έλληνας ούτε περισσότερο πατριώτης από οποιονδήποτε εδώ μέσα. Αλλά, τα έγραψα αυτά ως απάντηση γι’ αυτούς που με κατηγορούν ως Αλβανό εθνικιστή.
4. Και γι’ αυτόν που με κατηγορεί ότι δεν ψήφισα Ομόνοια. Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν ψηφίζω Ομόνοια. Για μένα το να μην ψηφίζω εμπόρους βίζας, πράσινων καρτών και μαϊμού ελληνοποιήσεων, διασπαθιστές χρήματος που στέλνονταν από το ελληνικό κράτος για έργα υποδομών στην ελληνική μειονότητα, είναι ύψιστο εθνικό χρέος. Για την ακρίβεια δεν ψηφίζω τίποτα, μην τυχόν και με κατηγορήσετε ότι ψηφίζω αλβανικά κόμματα.
5. Τελειώνοντας, δεν σε ξέρω ούτε με ξέρεις. Αντίθετα όμως με σένα, δεν σε κατηγορώ για τίποτα χωρίς να σε γνωρίζω. Αυτή είναι η δική μου εκδοχή για την δημοκρατία: δεν υβρίζω δεν μειώνω όποιον εκφέρει άποψη διαφορετική από την δική μου.
Προς αυτόν που με διόρθωσε στην αναγραφή του όρου «Νάρτα». Εγώ φίλε μου γνωρίζω ότι η κωμόπολη αυτή καλείται και Άρτα, όπως εσύ προτιμάς να τη λες, αλλά και Νάρτα, όπως την έχω ακούσει από τους γονείς μου και τους συγγενείς μου. Μπορεί όμως να κάνω και λάθος. Όποιος νομίζει ότι κάνω λάθος ας με διορθώσει.
- poison
- Μέλος
από Dervitsiotis » 04:04 am 18 03 2008
Απλά μερικοί ζουν στο παρελθόν και στην αποτυχία τους, και άλλοι έχουν δύναμη να κοιτάνε μπροστά... Η παρελθοντολογία είναι βολική στην πολιτική τέχνη, δεν δεσμεύεσαι και εάν σου δώσουν κανένα κομμάτι ψωμί αλλάζεις στρατόπεδο στο πιτς φιτίλι...
Εγώ απλά σου ζήτησα να αποκαλυφθείς (όχι όνομα, αλλά με τι ασχολείσαι, επάγγελμα, τι κατάφερες, που ζεις)... έτσι για να μιλάμε επί ίσης όροις και να αποκτήσεις και λίγο κύρος εδώ μέσα, διότι δεν είναι πρέπων ένας καλός γνώστης της ελλενικής γλώσσας να χαραμίζετε χωρίς πολιτικά ανταλλάγματα και να μην συνεισφέρει στον αγώνα για μια καλύτερη πατρίδα... να κάμουμε τους κάμπους βουνά, και τα βουνά χασίλια…μήπως και φύγει επιτέλους ο τζιάτζιης από μέσα μας…
Α! και αν δεν θες δημόσια κάντο σε προσωπικό μήνυμα...
Εμένα με ξέρεις, αλλά σε περίπτωση που δεν πρόλαβες να το βρεις (και δεν έχει σβηστεί!)...
http://neb.gr/phpBB2/viewtopic.php?f=8& ... &sk=t&sd=a
ΤΑ ΛΕΜΕ «μικρέ»
Καββαδίας
-
από παρατηρητης » 12:13 pm 18 03 2008

Και επειδη γουσταρεις να το παιζεις multilingual βορειοηπειρωτης,μαθε πως τα αρχ...δια στα ισπανικα ειναι cojones και οχι kohones..Αφου δεν τα ξερεις καλα πηγαινε καμια βολτα προς κουμουνδουρου η περισσο μερια εκει τα μιλανε καλυτερα τα ισπανικα καθως ειναι ολοι τους επαναστατες(viva la revolucion,hasta la victoria siempre,venceremos κτλ κτλ),δεν θα εχεις και προβλημα προσαρμογης καθοτι βλεπω εχετε και τις ιδιες ιδεες......
Υ.Γ lazo εχει δικιο η αμαρυλλις,ειχε εμφανισθει 3 φορες το ποστ μου και οταν μπηκες εσυ λογικα ειχε διορθωθει..
-
παρατηρητης - Τακτικό μέλος
από stelios » 14:26 pm 19 03 2008
Επίσης,το να χρησιμοποιήσεις το βιογραφικό (καταγωγή, σπουδές, πιστοποιητικά, κλπ) για να υποστηρίξεις τις ιδέες και τις σκέψεις σου, μόνο σε αυτό το φόρουμ το βλέπω…η μάλλον συνεχίζω να τη βλέπω.
Αν απαλλαγείτε από ή τουλάχιστον να προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από αυτά τα σύνδρομα, τότε ίσως μπορέσουμε (επιτέλους) να διαβάσουμε μια συζήτηση χωρίς κουτσομπολιό, υπονοούμενα, επίδειξη γνώσεων (και βιογραφικών) και όχι απλά να χάνουμε χρόνο μπροστά σε μια οθόνη. Αυτό μου θυμίζει μέρες καλοκαιριού σε καφενείο χωριού μας…
- stelios
- Μέλος
από Dervitsiotis » 16:15 pm 19 03 2008
Καββαδίας
-
από keravnios » 16:32 pm 19 03 2008
-
keravnios - Τακτικό μέλος
από stelios » 17:41 pm 19 03 2008
Δεν ξέρω εάν είναι 'ζοτι' ή 'κύριος' ή οτιδήποτε άλλο, εγώ οφείλω να σεβαστώ την άποψή του και όχι να αρχίσω να τον βρίζω... Και ας μη συμφωνώ μαζί του!Είναι θέμα αρχής!Η' εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τα υπονοούμενα του poison ή κάποιοι εδώ έχουν τη δυνατότητα να ψυχολογούν ανθρώπους ή/και ολόκληρους πληθυσμούς και να ανακαλύπτουν τα υπονοούμενα των υπονοούμενων κάποιων που απλά έγραψαν τη γνώμη τους.
Δερβιτσιωτη, δεν τσουβαλιάζω κανέναν, ούτε προσωπική επίθεση κάνω. Προσβολή ειναι να θεωρεις οτι κατακρινω και τσουβαλιαζω ολους. Ποτέ δεν το έκανα σε αυτό το φόρουμ !!! Αυτό που έγραψα ηταν απλα : σχολιο ενός χρηστη του forum προς ένα αλλο απλό χρηστή και τίποτα άλλο! !! Δεν έχω σχολιάσει κανέναν προσωπικά, ειδικά όταν πρόκειται για σοβαρές συζητήσεις ,ούτε για την καταγωγή τους, ούτε για τις οικογένειες τους, ούτε το επάγγελμα τους (όπως διαβάζω στα πιο πάνω κείμενα). Απλά τις συζητήσεις των καφενείων (με ή χωρίς ρακή) δεν θέλω να τις διαβάζω και εδώ. Διαβάζω, σέβομαι και κρίνω τις απόψεις και άλλων εδώ μέσα. αν δεν υπήρχαν αξιοσέβαστοι νέοι σε αυτό του φόρουμ δεν θα ασχολούμουν καν... Οπως κάνουν χιλιάδες άλλοι που δεν θέλουν να ακούσουν για τη ΒΗ και το σιτε.
Τι να πω? Μου είναι ειλικρινά πολυ δυσάρεστο και δύσκολο να απαντήσω (και να γενικά να συζητάω) με στον αρρωστημένο εγωισμό και ειρωνεία κάποιων ... Συγχωρέστε με ...
- stelios
- Μέλος
από keravnios » 17:49 pm 19 03 2008
Όταν κάνεις διάλογο δεν ξεκινάς προσπαθώντας να πείσεις για τις απόψεις σου αλλά ξεκινάς έτοιμος για ανταλλαγή απόψεων και εξαγωγή κοινών συμπερασμάτων. Η αγεφύρωτη διαφορά φιλοσοφίας όμως με κάποιους ανθρώπους καθιστά αυτόν τον διάλογο αδύνατο. Επομένως είτε αποφεύγεις να αναμειχθείς είτε προσπαθείς να κάνεις αντίλογο. Δυστυχώς όσο καχύποπτος και να μην είσαι πρέπει να δεχθείς ότι πρόσωπα σαν τον "poison" δεν βρίσκονται εδώ για διάλογο αλλά για προπαγάνδα. Επομένως πρέπει να αντιμετωπιστούν αναλόγως.
-
από stelios » 17:58 pm 19 03 2008
- stelios
- Μέλος
από lazos » 19:37 pm 19 03 2008
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
-
lazos - Συντονιστής
από Dervitsiotis » 19:56 pm 19 03 2008
Καββαδίας
-
από Dervitsiotis » 00:51 am 20 03 2008
Αιτία: Αγράμματο τζιοβόρι, μόνο Ρώσικα ξέρεις.
Καββαδίας
-
από poison » 01:24 am 20 03 2008
Αφ' ετέρου θέλω να απευθυνθώ στα υπόλοιπα άτομα που έχουν μυριστεί τον ρόλο που παίζω εδώ μέσα και μου απαντούν ανάλογα, έτσι όπως θα άρμοζε σε κάθε διεθνιστή και Αλβανό προπαγανδιστή.
Φίλε Δερβιτσιώτη, για ποια πολιτικά ανταλλάγματα μου γράφεις στην τελευταία απάντησή σου; Σου έδωσα την εντύπωση ότι ζητώ να πάρω κάποιο αντάλλαγμα ή να ασχοληθώ με κάτι; Έτσι έχεις συνηθίσει να σκέφτεσαι; Ότι ασχολείσαι με κάτι μόνο αν έχεις αμοιβή ή ανταλλάγματα; Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά εγώ δεν λειτουργώ έτσι. Όταν αγαπάω κάτι με την ψυχή μου, το κάνω "τσάμπα". Και για ποιες πικρίες αναφέρεσαι; Νομίζεις ότι γράφω αυτά που γράφω επειδή κάποιοι με άφησαν στην "απ' έξω" και έχω πικραθεί; Κατ' αρχάς ουδέποτε έχω σκεφτεί να ασχοληθώ με αυτά που εσύ υπονοείς, όσα γράφω εδώ μέσα είναι η άποψή μου, αυτή που θα έλεγα σε μια πολιτική συζήτηση με κάποιον φίλο. Για να τελειώνουμε, θα στο πω ευθέως: Ούτε είχα, ούτε έχω, ούτε θέλω να έχω ποτέ μου αυτά που εσύ υπονοείς.
Και για ποιο τζάτζη μου λες τόσες μέρες; Εγώ τον τζάτζη και να ήθελα, δεν θα μπορούσα να τον έχω μέσα μου. Για την ακρίβεια τον έχω δει μόνο σε φωτογραφίες. Φοβάμαι όμως ότι κατά βάθος εσύ συνεχίζεις να τον κουβαλάς ακόμη στο υποσυνείδητό σου. Έχετε μάλιστα πολλές ομοιότητες, π.χ. στην ικανότητα να κάνετε διάλογο: Ο τζάτζης χαρακτήριζε όποιον είχε άλλη άποψη "εχθρό του λαού". Εσύ τον χαρακτηρίζεις ζότι, σιόκου και κάποιοι άλλοι προπαγανδιστή, αλβανό εθνικιστή, διεθνιστή κλπ.
Όσο για την κουβέντα επιπέδου καφενείου που γράφεις εσύ και κάποιος άλλος ( δεν αξίζει να τον αναφέρω ), θα ήθελα να τονίσω τα εξής:
Το να αναφέρεις και να αναλύεις τα προβλήματα του τόπου σου (στη συγκεκριμένη περίπτωση της ελληνικής μειονότητας της Β. Ηπείρου), προσπαθώντας ταυτόχρονα να προτείνεις και να βρεις ρεαλιστικές λύσεις για να διορθωθεί η κατάσταση και να γίνει πιο ευοίωνο το μέλλον, είναι κουβέντα σοβαρού επιπέδου. Το να μιλάς για Βόρεια Ήπειρο που φτάνει μέχρι τον Γενούσο ποταμό, για 300.000 και 400.000 Βορειοηπειρώτες που ζουν στο Μπεράτι, στην Κορυτσά και στο Τεπελένι, και για αυτονομία, ανεξαρτησία ή ένωση με την Ελλάδα, αυτή ναι, είναι κουβέντα καφενειακού επιπέδου! Εάν διαφωνείς με την συζήτηση και την επιχειρηματολογία αυτή, προβάλλοντας επιχειρήματα και όχι κραυγές και ύβρεις, τότε απλά διαλύεις το καφενείο και πάνε όλοι για ύπνο γιατί νύχτωσε!
Και όσον αφορά αυτά που μου λένε περί ιστορίας, ας ξαναδιαβάσουν αυτά που έχω γράψει και εάν έχω πει κάτι ανακριβές, ας με διορθώσουν. Όποιος αμφισβητεί τις ιστορικές μου γνώσεις ας μου το αποδείξει με επιχειρήματα και όχι να το θεωρεί δεδομένο ότι κάνω λάθος.
*Ευχαριστώ όλους αυτούς που έχουν βρει τον ρόλο μου εδώ μέσα γιατί πραγματικά εγώ τόσον καιρό δεν τον είχα καταλάβει!
- poison
- Μέλος
από keravnios » 02:27 am 20 03 2008
-
από Dervitsiotis » 02:28 am 20 03 2008
Πριν συνεχίσουμε την αντιπαράθεση στο ΚΛΙΟΥΜΠΙ, μπορώ να ζητήσω λίγο χρόνο να προλάβω να διαβάσω και να φτάσω το επίπεδο των γνώσεων σας; Δύσκολος αγώνας δρόμου για ενημέρωση και μόρφωση, αλλά πιστεύω ότι θα το πετύχω.
θα ξεκινήσω από την βίβλο της ελληνο-αλβανικής φιλίας (το έχω πρώτο στην βιβλιοθήκη) και θα συνεχίσω με διάφορα σημαντικά ιστορικά κείμενα:
- Enver Hoxha, Δύο φίλοι λαοί (Tirana: 8 Nentori, 1985)
- Institutι i Studimeve Marxiste-Leniniste, Historia e PPSH-se, 2nd ed (Tirana: 8 Nentori, 1982)
- Stefanaq Pollo, Arben Puto, Historia e Shqiperise (Tirana, 1981)
- British Imperialism and Greek Ethnic Cleansing, N G Zhagu (Tirana, 1995)
- Dokumente per Camerine 1912-1939, K Naska, Dituria (Tirana, 1999) - KEMO Library
- Cameria Denoncon, Albert Kotoni (Tirana, 1999) - KEMO Library
Ευχήσου μου τουλάχιστον καλό διάβασμα και μην είσαι τόσο σκληρός μαζί μου,
διότι επηρεάζει την απόδοσή μου στο διάβασμα.
Φιλικά πάντα
ΤΑ ΛΕΜΕ
Υ.Γ.1. Α! Περιμένω τις απόψεις σου για απελευθέρωση των ΒΗ εδαφών από τους "υπερπατριώτες" και το μέλλον της ΒΗ Ηπείρου
- τι να διεκδικήσουμε και τι να δώσουμε ως αντάλλαγμα στους Αλβανούς γιατί μας αγαπάνε και μας προσέχουν!
Υ.Γ.2. Πες μας και κάτι για σένα, όλο γύρω γύρω το φέρνεις... εφόσον δεν σε ενδιαφέρει η πολιτική (και σε τιμά αυτό ειλικρινά),
οπότε δεν έχεις λόγο να "κρύβεσαι".
Μετά εκτιμήσεως ΠΑΝΤΑ
Καββαδίας
-
από poison » 02:35 am 20 03 2008
Ποιος είπε ότι στο Αργυρόκαστρο δεν μένουν Έλληνες. Εγώ ο ίδιος εκεί έμενα. Αλλά οι Έλληνες που μένουν ή έμεναν στο Κάστρο, δεν ήταν γηγενείς. Είχαν εγκασταταθεί από τα χωριά της Δρόπολης ή του Πωγωνιού. Όπως είχαν εγκατασταθεί και πολλοί Λάμπηδες Αλβανοί από τα Λαμποχώρια. Οι ντόπιοι όμως Αργυροκαστρίτες (κολάκια καστερά όπως τους λέγαμε στη Δρόπολη), είναι Αλβανοί. Όποιος έχει διαφορετική γνώμη ας ρωτήσει τον πατέρα του και τον παππού του αν μιλάγανε ποτέ Ελληνικά οι ντόπιοι στο Αργυρόκαστρο. Και στους Αγ. Σαράντα έμεναν και μένουν Έλληνες. Η πόλη αυτή ήταν αρχικά ένα μικρό χωριό ή οικισμός. Από το 1945 και μετά που αναπτύχθηκε και έγινε πόλη εγκαταστάθηκαν πολλοί Έλληνες και Αλβανοί από τα γύρω χωριά. Αυτά προς διευκρίνιση για όσους πιθανώς παρερμήνευσαν αυτά που έχω γράψει παραπάνω.
Αλλά, απάντησε σε παρακαλώ σε εμένα τον «προβοκάτορα» που διαστρεβλώνει την αλήθεια, στην περιοχή της Χιμάρας, εκτός από την ομώνυμη πόλη, τις Δρυμάδες και την Παλιάσα, που αλλού μιλάνε ελληνικά, δηλαδή που αλλού υπάρχουν Έλληνες; Στο Πήλουρι μήπως, στο Κούδεσι, στο Βούνο ή στο Κηπαρό; Έχουν όλοι αυτοί οι πληθυσμοί ελληνική συνείδηση; Υπάρχει κανείς εδώ που να κατάγεται από αυτά τα χωριά; Πες μου σε παρακαλώ έχεις συναντήσει κανέναν απ’ αυτούς σε συγκεντρώσεις, σε γλέντια ή σε πορείες διαμαρτυρίας Β. Ηπειρωτών;
Γιατί διαστρεβλώνεις έτσι την αλήθεια; Πιστεύεις μήπως και εσύ πως υπάρχουν Έλληνες (γηγενείς) στο Μπεράτι, στην Κορυτσά ή στο Τεπελένι. Δεν ξέρεις ότι άλλο Αλβανός Χριστιανός και άλλο Έλληνας Β. Ηπειρώτης; Εσύ δηλαδή που είσαι από την Δερβιτσάνη και οι παππούδες σου δεν ήξεραν Αλβανικά, είσαι το ίδιο με τον Πηλουριώτη ή τον Κορυτσαίο που δεν ήξεραν ούτε λέξη; Αλήθεια, αν οι Σκοντράνοι αντί για καθολικοί ήταν ορθόδοξοι, θα ήταν και αυτοί Έλληνες; Τώρα δηλαδή είναι Ιταλοί;
Με το αρνούμαι δηλαδή αυτούς τους μύθους που έχουν καλλιεργήσει οι Ελλαδίτες «υπερπατριώτες», που δεν έχουν πατήσει καν το πόδι τους στην Χιμάρα ή στην Δρόπολη, σημαίνει πως είμαι λιγότερο πατριώτης από σένα; Αλήθεια, εσύ μέσα σου τα πιστεύεις όλα τα παραπάνω;
Όσο για τις μειονότητες στην Ελλάδα, όσο και αν δεν το θέλεις, ναι φίλε μου υπάρχουν. Τόσο η Τούρκικη όσο και η Σλαβομακεδονική; Αντίθετα όμως με σένα, εγώ πάνω από την αγάπη μου για την πατρίδα, βάζω την δικαιοσύνη και την ισότητα; Αλήθεια πως θα σου φαινόταν αν οι Αλβανοί εμάς δεν μας άφηναν ούτε να ιδρύσουμε σωματεία που να περιέχουν τον όρο Έλληνας, Ελληνικό κλπ;
Όποιος νομίζει ότι όλα αυτά που γράφω είναι προπαγάνδα, πρόβλημά του. Εγώ δεν θα ασχοληθώ πάλι μαζί του.
- poison
- Μέλος
από Human » 03:00 am 20 03 2008
Δεν το καταλαβαινετε οτι εγκλωβιζεστε σε αναλυσεις υποδεεστερες ;!!!
-
Human - Τακτικό μέλος
από keravnios » 03:11 am 20 03 2008
Πες μας αλήθεια ρε μάγκα, εσύ πότε ήρθες τελευταία φορά στο Πήλιουρι ή στο Κηπαρό; Εγώ δεν ήμουν ποτέ σε καμια διαδήλωση, με κάνει αυτό Αλβανό; Έχουμε ωραίες παραλιες και φρέσκο ψάρι στην Χιμάρα. Πέρνα μια βόλτα αμα θες να σε κεράσω και πήγαινε και μέχρι στο Πήλιουρι να τους τα πεις αυτά. Μετά πήγαινε στο Κηπαρό. Όσο για το Κούδεσι, ρώτα τον Σωτηρακη τον Νίνη τι αισθάνεται. Ή καλύτερα βρες τον αδερφό του που είναι πιο προσβάσιμος. Αυτά για την εθνικότητα. Για την γλώσσα τώρα. Λες ότι όποιος είναι Χριστιανός Ορθόδοξος δεν είναι Έλληνας. Συμφωνώ. Εσύ πως αυθαίρετα συμπεραίνεις ότι όσοι είναι από δίγλωσσα (Πήλιουρι, Κηπαρό, Λιάτες) ή αλβανόφωνα (Κούδεσι) χωριά είναι Αλβανοί;
Θα σου πω κάτι ασήμαντο. Στα Σπήλια (κέντρο Χιμάρας) υπάρχουν δύο πινακίδες με όχι λατινικούς αλλά ελληνικούς χαρακτήρες. Η μία από αυτές γράφει "ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ". Πήγαινε στον Πηλουριώτη ιδιοκτήτη του μαγαζιού και πες του ότι είναι Αλβανός. Εκεί θα πάρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.
Υ.Γ. Human εχει κολλήσει το control panel και δεν μπορώ να κάνω ban. Θα ήταν ένας καλός τρόπος να σταματήσει η κόντρα. Δεν συμφωνείς poison?
-
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]