ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!
Συντονιστής: Νέοι
Re: ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!
από AMARYLIS » 23:23 pm 03 04 2009
παπαφλεσσα να σου απαντησω εγω στο κουίζ;;;;; αλλά κάνε μου πρώτα μια χάρη....διόρθωσε αυτή τη γλώσσα(κ οχι μόνο) γιατί βγάζει μάτι.....εγώ δυστυχώς ανήκω στο ρεύμα του ρεαλισμου---ελπίζοντας δλδ να σου αρέσει
-
AMARYLIS - Τακτικό μέλος
από papaflessas » 10:55 am 04 04 2009
Amarylis, αν κρίνω από την φωτο μαρεσεις παρα πολυ!!!
Την γλώσσα μόνο εγω να την διορθώσω ή και καποιοι αει παιδες , δυστυχως Βορ/τες που προβάλλουν σε πατριωτικες κορωνίδες : μίσος, ψέματα, και πολιτικό λαμογιλικι...ε πες και κάτι σ αυτους. Θεωρώ ότι οι τελευταιοι ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ...
Επίσης απορω και εξίσταμαι γιατι βγαζουν τα απωθημενα τους εδω, ενω σαν βαρυσημαντοι θεσμικοι παραγοντες που ειναι θα μπορουσαν να κοσμήσουν τον δημόσιο Βορ/κο διαλογο με το παραληρημα τους.....
Την γλώσσα μόνο εγω να την διορθώσω ή και καποιοι αει παιδες , δυστυχως Βορ/τες που προβάλλουν σε πατριωτικες κορωνίδες : μίσος, ψέματα, και πολιτικό λαμογιλικι...ε πες και κάτι σ αυτους. Θεωρώ ότι οι τελευταιοι ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ...
Επίσης απορω και εξίσταμαι γιατι βγαζουν τα απωθημενα τους εδω, ενω σαν βαρυσημαντοι θεσμικοι παραγοντες που ειναι θα μπορουσαν να κοσμήσουν τον δημόσιο Βορ/κο διαλογο με το παραληρημα τους.....
- papaflessas
- Μέλος
από DRAKOS1 » 13:42 pm 04 04 2009
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ.
http://www.youtube.com/watch?v=AA18R12vLEg
http://www.youtube.com/watch?v=AA18R12vLEg
-
DRAKOS1 - Μέλος
από lokatzis » 23:27 pm 05 04 2009
πολλες συμβουλες απο τους φιλους της νεολεας πασοκ,δε μας λες ρε φιλε παπαφλεσσα ο δικο σου αγονας πιος ειναι?Μηπως εχεις μαθει εσυ και οι φιλοι σου απλα να ασκειτε κριτικη σε οσους αγωνιζονται για υτον τον τοπο τους?
- lokatzis
από xylino spathi » 23:14 pm 07 04 2009
... και εζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα..
-
xylino spathi - Τακτικό μέλος
από foths » 01:42 am 12 06 2009
Ως παρατηρητής, και όχι και τόσο συχνά επισκεπτόμενος το Φόρουμ, αυτό που καάλαβα είναι πως:
ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!
Η αλήθεια είναι πως ο keravnios με κάλυψε και συμφωνώ στα περισσότερα από αυτά που λέει..
Η άποψη μου (αν και λίγο καθυστερημένη,χρονικά ως προς τη συζήτηση) είναι πως, ότι υπάρχει πρόβλημα σχετικά με την ενημέρωση για το βοριοηπειρώτικο ζήτημα στην ελληνική (και παγκόσμια) κοινότητα είναι γεγονός. Το λιγότερο που μπορούμε να κανουμε στην παρούσα κατάσταση είναι να στηρίζουμε και να δυναμώνουμε οποιαδήποτε ενέργεια στοχεύει προς αυτή την κατεύθυνση...Είναι σιγουρο ότι τα κόμματα θα ανακατευτούν' και τις περισσότερες φορές οχι για την ψυχή της μάνας τους.Στο χέρι μας είναι να ''εκμεταλευτούμε'' όλους αυτούς,και να αποσπάσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το βορειοηπειρώτικο, και όχι να τους ''κυνηγάμε''!!Μπορεί να δείχνει λιγο μικροπολιτικό αλλά η ανάγκη της ανάδειξης των συμφερόντων της πατρίδας μας πρέπει να είναι υπεράνω όλων...
Αυτά τα λίγα.....και κάτι άσχετο..αυτό που περιμένω και πιστεύω και πολλοί άλλοι, είναι ένα αντάμωμα στα πάτρια εδάφη και ο καταλληλότερος φορέας για να διοργανώσει κάτι τέτοιο είναι η νεολαία..
ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!
Η αλήθεια είναι πως ο keravnios με κάλυψε και συμφωνώ στα περισσότερα από αυτά που λέει..
Η άποψη μου (αν και λίγο καθυστερημένη,χρονικά ως προς τη συζήτηση) είναι πως, ότι υπάρχει πρόβλημα σχετικά με την ενημέρωση για το βοριοηπειρώτικο ζήτημα στην ελληνική (και παγκόσμια) κοινότητα είναι γεγονός. Το λιγότερο που μπορούμε να κανουμε στην παρούσα κατάσταση είναι να στηρίζουμε και να δυναμώνουμε οποιαδήποτε ενέργεια στοχεύει προς αυτή την κατεύθυνση...Είναι σιγουρο ότι τα κόμματα θα ανακατευτούν' και τις περισσότερες φορές οχι για την ψυχή της μάνας τους.Στο χέρι μας είναι να ''εκμεταλευτούμε'' όλους αυτούς,και να αποσπάσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το βορειοηπειρώτικο, και όχι να τους ''κυνηγάμε''!!Μπορεί να δείχνει λιγο μικροπολιτικό αλλά η ανάγκη της ανάδειξης των συμφερόντων της πατρίδας μας πρέπει να είναι υπεράνω όλων...
Αυτά τα λίγα.....και κάτι άσχετο..αυτό που περιμένω και πιστεύω και πολλοί άλλοι, είναι ένα αντάμωμα στα πάτρια εδάφη και ο καταλληλότερος φορέας για να διοργανώσει κάτι τέτοιο είναι η νεολαία..
Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ...
- foths
- Μέλος
49 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Επιστροφή στο Δημοσιεύματα για Θέματα που μας Αφορούν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]