Συζητηση για την πορεια της 2/10
από Phoenix » 13:19 pm 03 10 2006
Έυγε όντως στα παιδιά που ήταν χθες εκεί, αλλά και ένα μεγάλο ντροπή σ’ αυτούς που απουσίαζαν...
Και ξέρετε ποιοι έλειπαν, αυτοί που το παίζουν έξυπνοι και ξερόλες που κριτικάρουν τους πάντες και τα πα΄ντα χωρίς να ξέρουν τι 8α πει να αγωνίζεσαι.
LAZO αν δεν ήρθες επειδή πονούσε τ΄ αυτί σου δεν πειράζει, αν όμως δεν ήρθες επειδή δεν σου είπαμε από πριν ότι θα μας χτυπήσουν τα ματ ή ότι θα χρειαστεί να σταματήσουμε τα αυτοκίνητα με τα σώματά μας….. e, ε τι να σου πω...?
Υ.Γ. 6/10/2006 mr/ mrs Support χάριν συντομίας χρησιμοποίησα τα απαράδεκτα greekless μου. Ελπίζω να με συγχωρέσεις και να μην διαγράψεις τα μην μου, άλλωστε όπως βλέπεις το έχω διορθώσει. Θα ψάξω να δω που άλλου έχω γράψει με λατινικούς χαρακτήρες και θα τα διορθώσω και αυτά.
Plz min me diagrafeis
Και ξέρετε ποιοι έλειπαν, αυτοί που το παίζουν έξυπνοι και ξερόλες που κριτικάρουν τους πάντες και τα πα΄ντα χωρίς να ξέρουν τι 8α πει να αγωνίζεσαι.
LAZO αν δεν ήρθες επειδή πονούσε τ΄ αυτί σου δεν πειράζει, αν όμως δεν ήρθες επειδή δεν σου είπαμε από πριν ότι θα μας χτυπήσουν τα ματ ή ότι θα χρειαστεί να σταματήσουμε τα αυτοκίνητα με τα σώματά μας….. e, ε τι να σου πω...?
Υ.Γ. 6/10/2006 mr/ mrs Support χάριν συντομίας χρησιμοποίησα τα απαράδεκτα greekless μου. Ελπίζω να με συγχωρέσεις και να μην διαγράψεις τα μην μου, άλλωστε όπως βλέπεις το έχω διορθώσει. Θα ψάξω να δω που άλλου έχω γράψει με λατινικούς χαρακτήρες και θα τα διορθώσω και αυτά.
Plz min me diagrafeis
Τελευταία επεξεργασία από Phoenix και 16:09 pm 06 10 2006, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
-
Phoenix - Τακτικό μέλος
από Βανα » 20:52 pm 03 10 2006
...Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει,
να βγει απ' το σέβας κι από την υποταγή.
Από τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί.
Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξη.
Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί.
Έτσι θ' αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώση...
να βγει απ' το σέβας κι από την υποταγή.
Από τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί.
Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξη.
Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί.
Έτσι θ' αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώση...
-
Βανα - Τακτικό μέλος
Κυκλοφοριακό κομφούζιο και μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήν
από Eleni » 17:46 pm 04 10 2006
-
Eleni - Τακτικό μέλος
78 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]